Its Magic !

Helga startet i grunn veldig fint. Med jobbhelg i vente, var det godt å legge bort arbeidstøyet for noen dager, og sette fokuset på familien. Vi hadde ingen planer for helga, så lørdag ble en altmulig dag. Jeg fikk tid til å bruke lengre tid på meg selv på badet mens resten av bøtteballetten lagde frokost, og følte meg fresh med dagsformen tatt i betrakning.

Det er for n’te gang jeg ligger langflat på sofaen med lommetørkle og sår hals. Det kan nok hende at noe er min egen feil, og at jeg har blitt lurt av det herlige vårværet vi har hatt her i trøndelag, men jeg føler at jeg også må “takke” mine to små for alle disse småbasseluskene som blir dratt i hus. Forhåpentligvis så er vi snart ferdige med røde snørrete neser, hodepine og slitne kropper for en stund! !

Uansett; med pudret nese og rouge i kinnene, ble det sannelig testing av min NYE rettetang fra Cosmeticspot.no. Jeg har jo tidligere skrytt spiraltangen min opp i skyene, og føler jeg kan gjøre det med denne rettetangen også. Det som allerede befant seg i skapet hos meg, var en eldgammel rettetang som så absolutt ikke gjorde jobben sin, og når man føler seg litt tufs om dagen, ja da unnet jeg meg noe ekstra. .

Som dere kanskje vet, så er jeg ikke akkurat opptatt av å sminke meg riktig, gå i de rette klærne eller fiffe meg til alle døgnets tider, men NOEN ganger så prøver jeg å gjøre en innsats. Det er jo ikke å gjemme under en stol at når man har en søster som jobber i Max factor, så får man noen tips på veien, som man kanskje bør ta.. og ja jeg tar jo selvfølgelig til meg det jeg kan, og noen ganger prøver jeg å sette dem til live. Det er heller ingen hemmelighet at jeg er opptatt av hår, og at det i grunn er håret som får meg til å føle meg bra. Nå har jeg tapeextensions fra peaks, og denne rettetangen er perfekt til bruk på hårextensions.Den siste teknologien innen varmeplater gjør at håret blir silkemykt, og er spesiell skånsom mot hir extension. Det vil si at dette ikke er en rettetang som bare kan brukes til de med extensions, men også av alle dere andre.

 

Håret før og etter retting 😉 Første bilde er flettekrøller, slik håret mit nesten alltid er… og de to siste er etter bruk av rettetangen. Ca 7 min mellom bildene..

 Det er de keramiske varmeelementene som gi en konstant varme, slik at man kan lage utallige looks. Man kan bruke glattetangen til bølger og krøller i alle størrelser,like så godt som til glatt hår.
 Man kan selv bestemme varmen selv, og oppnår max varme på bare noen sekunder og er klar til bruk med en gang. Perfekt til oss som har det litt travelt..!

Denne rettetangen fra Hair Extension kan dere få kjøpt HER

Det var to småtroll som synes det var suuuperkult at mammsen hadde fått en ny BOKS!!

Den kunne man jo leke med…!!


Så har du tenkt på at du trenge en ny rettetang, eller kanskje ikke har en i det hele tatt?

Da anbefaler jeg virkelig denne!

PS: det er forresten herfra jeg har kjøpt serum til vippeextensionsene mine…

Du kan lese innlegget om dem HER.

#extension #hår “tapeextension #rettetang #glattetang #hårfrisyre #anbefale #cosmeticspot



2 kommentarer
    1. Veldig fint 🙂 Kan jeg spørre hvilket merke det er på den blå cardiganen du har på deg? nydelig farge!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg