My fashion Boy . . .

ENDELIG er det såppas lyst og varmt ute til at barna ikke grøsser ved tanken på å dra ut i sollyset for at mammsen skal knipse noen bilder. I dag var dermed lykken stor da det var varmt nok til å bevege seg utendørs uten supervarme klær. Vell og merke så leker vi ikke ute i såååå lite klær, men for min store bildeglede, er det greit at ikke barna står å rister ute i kulden for at jeg skal få knipset mitt. Både sykkel og sparkesykkel er tatt frem, og det er mildt i været. En slik “vinter” kan jeg like…!

Plaggene fra Kids on The Moon er kjøt hos www.minlilleskatt.no – og er fra fjorårets kolleksjon. Her har de fortsatt luen å lager, og en annen utgave av genseren på salg. Også ALT fra dette merket er på SALG, sammen med en rekke andre varer. Ellers så er buksen fra Hus&Claire, og kjøpt på nettbutikken dems HER på salg, og de grønne converse skoene er kjøpt brukt på Trendsales (kjøp og salg av nye og brukte klær/ting/sko på nett).

Jeg tripper for å få vårnyheter i hus, og det klær i fingrene til å begynne å bestille. Enda har jeg holdt meg hard, men nå har jeg solgt unna en del gamle klær, så da har jeg litt penger til å kjøpe noe nytt. Det er ikke så lenge til det er pomp de lux party, og dit må jeg jo. Jeg gleder meg også til å få nye kupp fra trendsales hjem. Her er har jeg kjøpt både nytt og gammelt. Farger blir jo ikke gamle, så gult i fjor, er i grunn gult i år.. og jeg liker gult 😛 Ja, så har jeg “shipped” hjem noen nye godsaker til meg selv fra ioffer.com ! ! Fabelaktig side..! Så blir det nok en ny Mini A Ture jakke på Lilja etterhvert. Her vet jeg at lillemartine.no har fått inn mange herlige farger! Ellers så har flere av mine tidligere samarbeidspartnere salg på mine favorittmerker, da blant annet Little Mountains. Størst utvalg kan du finne hos minlilleskatt og ninafinaballerina.

Ellers så synes jeg at merker som Mini Rodini, MarMar, Poppy Rose og Wheat har vårnyheter som er verdt å få med seg. . .

En stor vårnyhetsguide kommer om litt!

// dette innlegget er IKKE sponset//

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg