Help me…!

Desverre har det blitt litt legre mellom innleggene de siste ukene, og det skyldes at jeg har det utrolig hektisk om dagen. Gårsdagen ble brukt til jobb, kjøpmannsmøte, møte med Titt Melhuus,  personalmøte og lange timer med planlegging på jobb. Dagen i dag har også vær preget av flere møter, foreldre kaffe i barnehagen, og tannlegetime. Ja, og sannelig fikk jeg hele SEKS sprøyter i overkjeven, og nytt “gebiss”..! I morgen skal jeg på kurs hele dagen med noen av mine ansatte, og sannelig er det ikke helg og jobbing i vente også!

På onsdag var jeg innom Titt Melhuus fotografene for å hente noen bilder. Jeg ønsket at de skulle ta høstbilder av oss og barna, og et bilde som jeg kunne bruke for å bestille meg en kalender på ukeplan.no .Som regel er jeg en organisert person når det kommer ting jeg skal huske på å gjøre, men nå som den mest hektiske årstiden står for tur for vår del, er det greit å kune ha en plass ås amle alle beksjeder og gjøremål.

Jeg ble utrolig forøyd over bildene fra Tittmelhuus, me jeg klarer ikke helt bestemme meg for hvilket jeg skal velge!!

Det je trenger hjelp til, er å velge hvilket bilde jeg skal ha på kalenderen min. Så om dere kan hjelpe meg å velge av disse bildene??



…..hva tror dere?


 

 

26 kommentarer

Siste innlegg