Mammsen Tipser: Barnehageklaer.no

Det føles bare som uker siden at det florerte med facebook statuser fra stolte foreldre som hadde første dag med barnehagebarn. Ja, ikke bare for de med “førstegangsbarnehagebarn”, men også for de som allerede har gått et år eller to, som bytter avdeling, og kanskje til og med blir “storbarn”. Det er mange inntrykk, både for store og små, og det tar tid for at dette skal fordøyes. Før man rekker å puste, har listen over alt man trenger til barnehagestart blitt lengre enn lang, og det svir allerede i lommeboka. Mange synes det er et tiltak å kjøpe klær til barna, og sender gjerne svigermor eller andre for å handle, og det er forståelig i dette havet av klesmerker. Fordi det er sannelig mye å velge i.

For en tid tilbake, kom jeg i kontakt med en dame som introduserte meg for et nytt og spennende konsept her i Norge. Nemlig www.barnehageklaer.no ! Etter mange års erfaring som eier av natur og aktivitetsbarnehage, hadde grunderen av barnehageklaer.no erfart at mangelen på riktige klær til enhver tid i barnehagen var stor. Visjonen var å kunne hjelpe foreldre med å sette sammen en kvalitetspakke med klær, som ville gjøre hverdagen enklere og tryggere for både foreldre og barn.De har fått med seg en dans leverandør ved navnet Mikk-Line, med over 20 års erfaring innen utelær for barn. Klærne i pakken er utviklet i form av design og tilpasninger, slik at de passer hverandre og tåler norske forhold som kan være våte og kalde. Dette er kun gjort for klespakkene til Barnehageklær.

Barnehageklaer.no tilbyr skreddersydde pakker til deg som har barn mellom 1 og 12 år. For 350 kr mnd får man tilsendt klær og sko barna trenger til de kommende årstidene i barnehagen og SFO. Her kan man velge mellom ulike farger og sammensetninger. Den totale prisen for hele pakken er på 4200 kr for et helt år. Når året er omme, kan man velge å sende klærne i retur, slik at de blir donert til veldedighet, eller å kjøpe ut klærne til odel og eie for 350 kr ekstra. 

Det fine med dette er at klærne man mest sannsynligvis kommer til å selge på finn.no eller legge på kottet, kan bli gitt bort til noen som trenger dem mer enn oss, og som det kan utgjøre en forskjell for. Velger man likevell å kjøpe ut pakken til kr 350 kr, gir barneklaer.no 50% (altså 175 kr) til veldedige formål. På denne måten vil vi som foreldre bidra til å gi vanskeligstilte barn en bedre hverdag.

En Helårspakke inneholder:

Vår- og sommerkolleksjon: Vårdress/sett: ufòret utgave av vinterdressen. Vannsøyle 8000 mm. – Fleecedress/sett: myk og god fleece uten fòr med god pusteevne. – Vårlue: myke jerseyluer i dobbelt bomullsmateriale. God passform. – Regnvotter – Regnsett: vann/vindtett, vannsøyle 8000 mm og god pusteevne. – Støvler

Høst- og Vinterkolleksjon: Vinterdress: vind/vanntett med vannsøyle på 8000 mm. Vunnet “BEST I TEST” 2 år på rad 2012+2013. Les om testen her. Ekstra forsterkninger på de rette stedene. – Ullfleecedress/sett: myk og god ullfleece uten fòr med god pusteevne. – Ullstrømper – Vinterlue: myk ullue med bomullsfòr. – Vintervotter: vannsøyle 8000 mm holder ditt barn tørr og varm gjennom hele vinteren. – Cherrox: med ullfòr – Ullsett eller superundertøy: – Hals/buff: ullbuff med bomullsfòr.

Her ser dere alle pakkene i de ulike aldrene. Vannrett. Øverst ser dere 1-3år, i midten 4-8 år og nederst 10-12 år.

Filip har testet produktene, og vi er meget fornøde med både farger og kvalitet. For meg er Mikk – Line et nytt merke, som jeg garantert kommer til å få mer av i hus etterhvert. Filip har valgt fargekombinasjonen Blå/Turkise, og jeg er superfornøyd med valget. Fleecedrakten i turkise var kjempegod (ja, litt for stor til minifilip på bare 72 cm – da dressen er i 86). og Mørkeblå Parkdress med matchende lue. Dette er “hjemmedressen”. Resten av pakken for sommerhalvåret ligger i barnehagen. Det gjelder votter, støvler og regnklær. Her er barnehagen superforøyde med klære, og han er aldri våt.

Kongen av hustomta! Filip styrer på med trollebår og steinplukking!

…så for dere som ble nysgjerrige på dette konseptet, og kanksje vil bidra til å gjøre nytte av klærne etter de er brukt, så anbefaler jeg å ta turen innom www.barnehageklaer.no for en titt.. Kanskje lese litt mer om konseptet og returordningen av klær. Tips gjerne andre som kan ha nytte av denne orndingen og nettsiden. Dere kan følge dem på facebook her.

 

PS: Barnehageklaer.no skal på BOLIG OG INTERIØRMESSA I GRIEGHALLEN i BERGEN denne helga 18-20 OKTOBER!!!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg