Høstglade barn!

Her om dagen tok jeg med meg barna til Rotvoll for å gå tur, leke og se på vannet, sammen med Sonja og Celina.

Det ble selvfølgelig knipset mange bilder i det nydelige været!

Lilja hadde funnet frem en vest fra “da hun var liten”. Siden Filip skulle ha på vest, så skulle hun også. Sannelig fikk hun på seg vesten som var merket med str 1 år…

Celina ♥ Filip Valentin ♥ Lilja Ambrosia

Sjarmisen glimtet til igjen… selv om det egentlig var ganske skummelt med alle de bladene! “hoff hoff hoff” sa han bare..

Lilja storkoste seg da Sonja & Celina kom. Hun lagde show og tøyset rundt. Bladbuketten var selvføgelig “t a mor”.

Søskenkjærlighet ♥ Høstkos 

Ellers så har det vært en spennende uke. På tirsdag debuterte Filip som “barnemodel” hos trendmodels her i Trondheim, og var med på en reklameshoot for et kjøpesenter. Noe nytt for både mor og barn, med det virket som at det gikk bra. Samme dag debuterte Robin som “homemade kokk” på kjøkkenet og glimtet til med hjemmelaget kjøttsaus og spagetti (..jada, det er noe lett no, men han var jo bare såååå stolt.. godt var det og!). Eller så hadde vi photoshoot med Titt Melhuus på onsdag, og da tok vi oss like så godt fri, for å fortsette dagen med barna i Pirbadet. Det ble en slager, og de storkoste seg begge to. Ja, alle fire, igrunn! Det ble boller og kuli, etterfulgt av to sovende barn i bilen. Deretter har vi prøvd nye retter denne uken også, og “Kylling – nuggets” er en enkel barnevennlig rett jeg gjerne kan anbefale. Akkurat samme fremgangsmåte som på fiskepinnene jeg la ut for noen dager siden, bare at mane rstatter fisk med kyllingkjøttdeig, og bruker ris som tilbehør. Torsdagskvelden hadde vi privatvisning på rekkehusleiligheten vår på Nidarvoll, så jeg brukte ettermiddagen på å vaske og shine. Tirsdag er det ordinær visning.

11 kommentarer

Siste innlegg