Morrobilder i Bryllup

Det er en stund siden vi var på visningstime for å se bryllupsbildene, og nå er det på tide å vise frem noe snadder. Takkekortene er sendt ut, og forhåpentligvis begynner de fleste å ha de i postkassen innen nå.

Som de fleste har fått med seg, så hadde vi heldagsfotografering, slik at to fotografer fra Titt Melhuus fulgte oss fra morgen til kveld, og dokumenterte bryllupsdagen fra alle bauer og kanter. I tillegg til å ta bilder av det som skjedde i bryllupet, hadde de med seg et “pop up studio”, som de rigget til under låvebrua. Her kunne gjestene stikke innom for å ta morrobilder. Disse ble vist på kvelden under nattmaten, og var til stor begeistring for gjestene. Da bryllupet var over, følte jeg det var for ille at ike gjstene skulle få ha disse fine bildene til odel og eie, så vi bestemte oss for å lage TO takkekort. Et takkekort med disse bildene, og et “vanlig” takkekort, som også skilte seg litt ut. Takkekortene får dere ikke se helt enda, da ikke alle har fått dem.

Nygift <3

De fleste gjestene tok seg tid til å ta bilder. Supermorsomt å ha i ettertid, og som litt andre minner fra den store dagen.

….og se såååå glade alle sammen er!

 . . . .tilbakemeldingene hittil på at gjestene fikk disse bildene i posten, har vært positive, og takker for et annerledes takkekort.

“Props” var det fotografene som stilte med!

 

Hva synes dere om å ta slike bilder i et bryllup?

10 kommentarer

Siste innlegg