Kaketiiiiid!!

Her om dagen dro vi på besøk til Mamma Lisa og søte Alba. Ungene hadde MYE energi, så vi tok turen ut i hagen for å leke, og ikke minst for å spise KAKE. Lisa hadde hatt bursdag dagen før, og måtte ha hjelp til å spise kake. Barna var ihvertfall ikke vonde å be!!


Tre søte små og KAKETID!!! Både store og små koste seg med sjokoladebursdagskake! .. det finnes jo alltid grunner eller unnskyldninger for å få lov til å spise litt kake?

“fordi man får besøk kake”, “fordi man er på besøk kake”, “restekake”, “smaksprøvekake”, “lage noe nytt kake”, “bursdagskake”, “feiring av ett elelr annet kake”..

….and the list goes on and on.. !

Etterpå fikk Lilja & Alba fikk leke med såpebobbler. Det var superstas, så nå tror jeg sannelig jeg skal kjøpe en dunk med såpebobbler!

…Filip derimot spiste på den “dingsen” som lagde såpebobbler, så han er ikek spesielt gira på det lengre!!

Filip er vant til å leke med ROOOOSA leker, og Albas leker var ingen unntak. Søtisen har på seg lue fra Kivat, som kan fåes kjøpt HER.

Både Lilja og Filip har på seg regntøy fra Barnevaderen. Dette er et superduper pratisk plagg til barn som elsker å leke ute. SPESIELT MED VANN!! Regnbukse og støvler går i ett. Første gang jeg så dette produktet var i barnehagen til barna. Det virket jo helt genialt…! Til de minste barna, som feks Filip som ikke kan å gå enda, har de et alternativ som heter “krabbevaderen“. Denne har ikke støvler, men hel fot, og kan snøres igjen. Helt genial når de små vil utforske litt på egenhånd, og ikke er like komfortable med store sko og støvler. Besparende er det jo ogs, med tanke på at man slipper å kjøpe sko!!  Både krabbe og barnevaderen finnes i flere farger, og støvlene fåes i ulike mønstre. De kommer også med matchende regnjakker 🙂 Lilja har Rosa, og filip har grønn barnevader, pluss at Filip har blå krabbevader. Helgardert skal man være! 😛

..og for den som la merke til at Lilja har på seg både Rosa og Grønn, så var det rett og slett fordi vi hadde et aldri så lite uhell! 😛

 

//deler av innlegget er i samarbeid med barnevaderen.no//

4 kommentarer
  1. ¤Malene: ja de var jo så supersøte! heheh.. greit når man skal i fjæra å plukke stein 😛 eller bare for de små som ikke kan å gå enda! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg