Bryllupsforberedelser – DIY – telysholdere/lykter

I de siste dagene har det vært H E K T I S K! Opp i alt dette klarte jeg å få omgangssyken for andre gang på kort tid, og det selvfølgelig på min eneste “bake rydde hjemmedag”! Så i går lå jeg stort sett bare på sofaen, lekte med Fiip og offet meg over alt jeg ikke fikk gjort. I dag er derimot formen mye bedre, så selv om hodet banker og magen rumler, har jeg sannelig klart å sette igang med lyktene mine.

Planen er at jeg skal ha MANGE slike som jeg skal ha telys i og enten henge i taket, stå på bordene, eller være til pynt ute i høstmørket.

I august begynner det jo å bli skumring, så tror det blir fint å ha dem ute, eventuelt langs den røde løperen inn mot låven.

D I Y – lykter, telysholdere

Det du trenger er mange mange tomme glass. det kan være glass fra barnemat, pasta, tacosaus, syltetøy, pesto osv.

For å på enklest mulig måte få av papiret rundt glasset kan du koke vann og legge glasset i vannet i ca 5 min. Vips så preller det av!

Så må man selvfølgelig bestemme seg for hvordan man vil pynte dem.

Jeg har valgt blonder, rosa, hvit, litt beige, offwhite, brun tråd, hvite blomster silkebånd og noen perler. Det meste er kjøpt fra Ebay. 

TIPS: Skal du feks søke på Ebay etter blonder, kan du søke på “lace” “ribbon lace”  “lace fabric” “white lace”. Kommer opp masse!

Huk av for “free shipping” i venstre kolonne, evt sett maxpris – da får du LITT mindre å velge i.. det er nemlig MYE!!

For å feste fast blondene, båndet osv til glasset, har jeg brukt noe som heter Glue Dot, som er kjøpt på panduro.

Jeg har valgt å lage forskjellig pynt på glassene. Selvfølgelig vil noen bli like, men synes det ble fin med litt “spill”.

For å kunne henge dem opp feks i taket, eller i trærne utenfor, tenker jeg å kjøpe tynn ståltråd som jeg surrer rundt toppen av glasset.

Nå er det ingen av de jeg har kjøpt stoff fra på Ebay som har noen annonser ute, men jeg tenker jeg trenger litt mer etterhvert, så da legger jeg ut link.

Jeg regner med at jeg kommer til å ha rundt 60 glass til slutt. Totalsumme for pynt på disse vil ligge på rundt 200 kr.

 

 

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg