Tidsklemma..

For øyeblikket går tiden alt for fort. Det å skulle ha tid til å planlegge og bygge hus, arrangere bryllup, være mamma til to små under 1 og 2 år, være sosial, husmor, og igang med sommerformen er NESTEN umulig..! Det er liksom nok som fyller hverdagen for tiden..! I følge meg så er vi oppe før hanen galer, men klarer som regel ikke å komme oss til barnehagen før i 09-10 tiden. Det synes jeg egentlig er helt greit, så får Lilja en roligere start på dagen, og jeg får mer tid med henne.

Nå skal det sies at det ofte er kaostilstander så tidlig på morgenen, så ikke hver dag er en dans på roser.

Etter barnehagelevering har jeg som regel en eller annen plan fra kl 10/11 ish, og i mellomtiden benytter jeg sjansen til å se på baderomsinnredning, kjøkken, tapet, fliser, gulv osv. Etter et par butikker er det avgårde for å være sosial, eller trene, og så er det klart for henting i barnehage og middag på bordet. Plutselig er klokka snart 19, og barna stelles og legges, og vips så er det kveld. Og det er sannelig alltid noe på planen da også. Ting man ikke har rukket tidligere på dagen! – som bare MÅ gjøres..


Inn i mellom alt det andre, blir det jo også litt tid til kos og tøys. Filip er en morrogutt, som elsker at mammsen gjør seg til i telefonen.

I dag har dagen ca vært slik. Barnehage, ikea, flisbutikker, visningstime hos TittMelhuus for å se på bildene vi tok i forrige uke, barselbesøk hos Maja, henting i barnehage, middag, trening, blogging, planlegging av rommene i huset, Zzzzzzzzzz….

Jeg GLEDER meg til å vise dere noen av bildene vi har tatt, og ikke minst hva jeg har bestilt til veggen!!

OG det kommer en SUPERBRA giveaway om litt! ! !

Da er det bare åt a fatt på siste gjøremål for denne dagen!

I morgen kommer et oppdateringsinnlegg ang bryllupet

(har dere noe dere lurer på ang bryllupet, så er det bare å spørre)

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg