Oppskrift Fylte horn

Det var etterspurt oppskriften jeg bruker når jeg lager horn, så her kommer den. 

 

Elt sammen: 

1 pk gjær

2 ss mykt/smeltet margarin

4 dl lunkent vann/melk (jeg pleier å ta 2 dl av hver)

1 ts salt

ca 1 L hvetemel (ønsker man grovere horn kan man bytte ut halvparten med feks sammalt hvete)

1 boks Bogskinke – skæres i terninger

ca 1 pk oppskjært hvitost/pizzaost 

1 egg til pensling

 

La deigen heve i ca 1 time, før du deler den i to-tre deler. Kjevle ut en sirkel, og skjær i 8-10 ca like store deler. Fyll på med skinke og ost – det er best om det er litt mye inni! Rull sammen. 

La stå å hvile i ca 30 min, pensle med egg og strø over sesamfrø om ønsket elelr dryss ost på toppen. 

Stekes midt i ovnen på ca 220 grader i 8-12 min

NAM NAM NAM NAM !! 

 

6 kommentarer
    1. Åh, nå MÅ jeg komme igang med den bakingen og “fyllingen” av fryser jeg skulle gjøre før frøkna kommer 🙂 Ost&skinkehorn skal definitivt lages, og ikke minst kanelboller !
      Må sette igang snart, er jo 38 uker på torsdag :O

    2. Vibece: oii ja uke 38 ja, da må du ihvertfall fylle fryseren 😉 hihi 🙂 men om barnet deres er like snill som lilja var, så får du tid til å bake etter fødselen også 🙂 synes det er godt å koble av litt med litt baking + at man får jo belønning for “strevet” ! 😀

    3. Sv: Hehe, ja tiden har virkelig flydd unna de siste ukene, men nå syns jeg det går utrooolig sakte. Blir mye venting og lurer på når ting skal skje. Det kan jo skje alt fra i morra til om 4 uker :/
      Jeg håper veldig på ei rolig lita jente ja, men man vet jo aldri 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg