Svangerskapsoppdateringer + Magebilder

Det er utrolig hvor fort tiden flyr i dette svangerskapet i forhold til sist gang. Nå er jeg allerede kommet til uke 25 + 4, og det er bare litt over 3 måneder til guttebassen kommer. I mellomtiden har vi mer enn nok å holde fingrene i, og det er så absolutt ingen grunn til å ønske at tiden skulle gått raskere.


♥ Termin: 7. september 2012

♥ På vei: 25 + 4

♥ Igjen til termin: 14 uker og 5 dager igjen

♥ Kjønn: Guttebass

♥ Navn: Hemmelig – og åpen for forslag som passer til Lilja.

♥ Aktivitet innenfra: Mer aktivitet for hver dag som går, spesielt på kveldene og når jeg skal legge meg. Definitivt mer action enn forrige svangerskap!

♥ Vektøkning: I følge forrige kontroll er jeg +5 kg siden da jeg ble gravid, mens magemålene er mindre enn sist.

♥ Strekkmerker: Nope! Smører meg med babyolje før jeg legger meg!

♥ Plager: Her skulle jeg så ønske jeg bare kunne skrevet INGEN, men slik er det altså ikke. Jeg har mye vondt i ryggen, stikkinger nedover og føler meg som gele når arbeidsdagen er over. Jeg har vondt i bekkenet når jeg går, og ved mye løfting på jobb, blir jeg sliten i hele nedre del av rygge + halebein/rumpe. Så det er på tide å ta det litt mer med ro 🙂

♥ Utålmodig: igrunn ikke. Jeg har mer enn nok med Lilja på 1 år (i morgen 28.mai !!) + planlegging av nytt hus og stappfull arbeidsdag! Heldigvis så liker jeg å ha det hektisk!

♥ Tungt: Nei, men jeg kjenner det begynner å bli trangt der inne. .

♥ Humør: Jeg har mine “ups`n`downs” i løpet av uken. Jeg har vært litt nedfor i det siste fordi jeg rett og slett hater å ikke være i toppform, så pga det blir jeg mer lei meg og frustert. Men bortsett fra det så er humøret på topp! 🙂

♥ Søvn: Sliter med lavt blodtrykk, så når jeg legger meg om kveldene får jeg ofte “blackouts”. Trives best å ligge på magen, men nå må jeg nok begynne å komme meg over på siden snart..!

♥ Matkikk: Fra jordbær til blåbær, og nå VANNMELON!

♥ Barnerom: Det blir inne hos oss foreløbig, så får han dele med Lilja når den tid kommer – eller i nytt hus!

♥ Innkjøp: Noe klær, ellers har vi det meste. Mangler litt tepper osv i blått…

♥ Fødselen: Jeg er ikke så bekymret lengre. Jeg gleder meg bare mer til å få det overstått, og se den nydelige gutten vi har laget <3

♥ Neste kontroll: …lenge til… rundt uke 29!!  – men skal på 3D ultralyd 4. juni! 😀

Hvilke magemål/symfysemål hadde du i uke 24/25?

Forrige svangerskap: uke 22 = 22 cm

Dette svangerskapet Uke 24 = 22 cm

…hvis du ikke har målt kan du ta et målebånd og måle fra toppen av skambeindet og til der du kjenner livmoren stopper (der på en måte babymagen stopper)

 

26 kommentarer

Siste innlegg