Bangkok – I LOVE Chinatown.. !

Plassen er nå Bangkok, og vi tester ut et nytt hotell. Denne gangen er det Robin som har bestilt, og da ble det hotelrom deretter. Altså, stort. Jeg er mer på den at vi trenger jo bare et seng og et bad, men i guttas øyne skal det helst være dobbelt av alt. Ihvertfall når man først er på ferie. UANSETT, hotellrommet var kjempefint, med utsikt over byen.Hotellet het “Anantara”, og lå litt i utkanten av Sukhumvit Road. Ikke like sentralt som Lebua State Tower.

Jeg kunne sitte i badekaret å se utover nattelivet… LUKSUS!!


…kjøkkenet og stua. Den første kvelden bestilte vi oss pizza og så film! Slitne etter mye reising..!


…turisten studere det forrige hotellet vårt, som også er en severdighet. Et ganske enormt bygg!!

På ettermiddagen gikk turen til Chinatown. Vi spurte mange thaier om når det var best å dra dit, men fikk aldri noe skikkelig svar. Vi tok en overpriset TukTuk, og etter en 10 minutters “dødsdømt biltur” var vi fremme (..trafikken er SINNSYK!).

Ikke finn på å lei dere bil – til nød en scooter!


Chinatown var en 1 km gatestripe med kinesisk preg. Her er det mye gull, kinamat, råvarer som nøtter, innmat, tørket frukt, og ikke minst om man kommer til riktig tid på døgnet, får man kjøpt fra lagerutsalgene i bakgatene.

Lagerutsalgene i bakgatene stenger rundt middagstid. Her er det MANGE billige skatter å finne, så jeg anbefaler at om du synes litt kaos er OK, billige priser er OK, kjøpe store kvantum er OK og ikke minst oppleve mylderet i Bangkok er OK – MÅ du dra dit! Det er kanskje ikke like godt egnet med barnevogn, men hallo, det gikk helt greit. Vi var i Chinatown hele TRE GANGER for å finne ut av når det var best å være der.

Fasiten er at det er best til å oppleve handlekulturen deres midt på dagen. Best for å oppleve hjemmelaget mat på kveldstid, og håpløst på ettermiddagen.

Gatene var tettpakket emd varer. På den ene siden av hovedveien solgte de mer mat, råvarer, etc. mens på den andre siden solgte de kosedyr, leker, klær, pærler, stoff..osv.


På kveldstid dukket det opp mange boder utenfor butikkene med slike fingurer i gull. Gatene var prydet av gullbelagte buddah figurer. Inne i bakgatene kunne man finne stoffbutikker.


Her er jeg helt i min egen verden! SKO TIL TJUE KRONER??? Wtf..!  – vell og merke, så måtte man kjøpe pakker på 12 stk, så det ble ingen sko, men guuuud så morsomt å bare gå å se. På bildet til høyre er det perler. Store pakninger men all verdens av perler til nesten ingen ting! 

Jeg ELSKER kaos, og ihvertfall når kaoset er fylt med SKATTER!! Skattekaos <3

JEG ELSKER CHINATOWN!!!

Det var samme dag som vi skulle reise hjem at vi var i Chinatown på dagtid. Da likte ihvertfall jeg meg best. Etterpå slappet vi av på hotellet med en god lunsj og bading. Vi hadde ikke fly før midnatt, så valgte å bruke god tid ved bassenget.

….selvfølgelig skal også hun drikke av glass! Hun begynner å bli skremmende bestemt!


Deeeilig å ligge å kose seg med pappsen sin!


Siste feriebildet.

Så var det tilbake til hverdagen og den kalde snøen her i trøndelag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg