Til Hong Island med longtailbåt

En av dagene på Krabi, leide vi oss longtailbåt for å kjøre over til en øy som heter “Hong Island”. Denne er listet som nr 1 Attraksjon i krabi av Tripadvisor.

Etter en liten time med longtailbåt var vi fremme ved den lille øya. Her ble vi først guidet inn i en lagune, langs noen strender, og avsluttet med stopp i en bukt. Her ble det tid til avslapping, bading og nytelse!


…en av mange små strender på øya. Her kunne man legge til om man ville 🙂


Her kjørte vi gjennom for å komme inn i lagunen. En stor lagune med lavt vann. Her kunne man bade, men vannet nådde bare til knærne.


Inne i lagunen…


Solings på “dekk”! ! !


Longtailbåtene ble “lainet” opp. Sjoførene lå i skyggen og ventet på oss…!


Stranden var som potetmel. Supermyk!


Pappsen & Lilja bader og koser seg <3


Vi koser oss ved strandkanten. Vi ELSKER strandlivet!!


Vi fikk en brødbit av noen unger som badet. Da kom det masse småfisk bort til oss. Kjempekoselig!


Kosemoseoverdose!!!! <3

Så var dagen over. Vi kjørte båt tilbake til Ao Nang, slappet av på hotellet, og spiste en god middag litt senere. Det ble uvær på kvelden, så det var godt å ligge trygt under dyna å høre bulderværet utenfor!

 

5 kommentarer
  1. Så fin natur!! Gleder meg til vi reiser til Thailand nå! Ser ut som dere koser dere 🙂 Har du noen nye pakke med tips etter å ha vært der en stund? Evt ikke pakke med tips 😉

  2. Charlotte: mitt beste tips er å ha med mat babyen din spiser. MME har de, men det er dårlig med feks squeezy, babymat på glass, grøt. Omsider fant vi babygrøt med banansmak, så det reddet oss 🙂 Hmm…øyedråper, paracett til baby, ekstra flaske, mange smukker (om ungen din bruker smukk)…dyne og pute til barnet på flyet. Ellers får man tak i det man trenger 🙂 Alt kommer jo ann på hvor mye dere velger å reise rundt osv 🙂 Håper dere får en strålende ferie!!!

  3. Ok, takk for svar! 🙂 Problemet mitt er at eg pakker ALT for mye 😛 Har med for alle tenkelige situasjoner 😛 Men skal prøve å begrense oss litt nå… Selv om vi har kjøpt oss opp til 60 kg bagasje… haha…
   Kos dere videre på turen!

  4. Charlotte: ….jeg hadde bare 16 kg da vi dro til – og 17 da vi dro tilbake. All maten hadde jo blitt spist opp. Ikke noe vits i å dra med seg for mye 🙂 Klær bruker vi jo ensten ikke. Ihvertfall ikek de små! Blir aaaalt for varmt og klamt! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg