Railey Beach & Ao phra Nang Beach

Det er umulig å ligge rolig mer enn en dag om gangen når man har med seg baby. Lilja synes ikke det er superkult at mammsen og pappsen soler seg, så da må vi finne på noe istede. I dag gikk turen med longtailbåt fra Ao Nang til Railey Beach et steinkast unna. Denne stranden når man kun ved båt, og det finnes ingen veier for bilder der.

Vi sto opp tidlig for å kunne få en smakebit av idyllen på øya før alle turistbåtene ankom….(herregud ja, vi vet vi er turister selv, altså!!)


Det tok ca 10 minutt og kostet 200BHT t/r med longtailbåt.


…enda var det få folk på stranden. Vi ankom først Railey East, og gikk videre til Railey West og Ao Phra Nang


For å komme over på den andre siden, måtte vi gå gjennom her, og litt inn i en skog. . . Inne i gaten var det koselige barer og små butikker.


…vi trodde det bare var en vanlig passasje, men midt inne i skogen, åpnet deg seg en diger bar, og utendørs kino.

Baren så slik ut, og jeg tror det er slik at det er laget for mennesker, men i og med at vi kom såppas tidlig til øya, og det enda var fredfult, hadde apene inntatt partylivet! De var der ihvertfall ikke da vi gikk tilbake ta vi skulle hjem, så vi følte oss ganske heldige som hadde fått sett dette.


Apene koste seg oppi denne. Hoppe ut og inn, og dyttet på hverandre.


Høvdingen har hentet seg kokkosnøtt og har kongeplass! Utrolig å se hvordan de åpner og spiser !


nam nam nam


Tihihi…den her sto å så seg i speilet leeeenge! Sjarmerte nok den han så, tenker jeg!


Vi hadde lest av Ao Phra Nang var kåret til en av verdens peneste strender, og satte kursen dit!


Ned fra fjellet hang det store “istapper” av berg. Facinerende og litt skummelt, synes jeg!

 


Ao Phra Nang Beach…da vi kom var det rolig, men utover dagen ble dette en folkefylt strand. De fleste ble har bare en liten stund for å se, mens andre gjorde som oss, og nøt livet i ro og mak.

 


Lunsjtid! Da er det ikke feil å sitte i solen med utsikt utover sjøen, og ikke minst deilig med lilja sovende søtt i skyggen!


….man kunne også kjøpe seg mat i en av disse “båtbodene”. Her hadde de utrolig mye forskjellig som luktet nydelig!


Lilja insisterte på å kjøpe mais av båtboden!…og sannelig får ikke den jenta viljen sin 😉 (+at mamman elsker mais)

Etter at vi hadde vært på Ao Phra Nang, og gått bortover begge sidene av Railey, fant vi en bar der det sto “tha last bar”, så tydeligvis stoppet veien der. MEN, vi var ikke på oppdagelsesferd for ingenting, og fortsatte forbi. Det så ut til at det var få som hadde turt å krysse den siste baren, for vi gikk mutters alene i lang lang tid. Til slutt var vi ved enden av veien, og da åpnet det seg et luksuhotell i høyden med utsikt over havet. Flotte bungalows og et nydelig bassengområde. For en luksus! Helt stille, ingen trafikk (bortsett fra oss..) og helt avsidiges fra resten av øya. Absolutt noe for den som ønsker det stille.

Kvelden bringte det vanlige. Vi spiste og koste oss, gikk en tur, og lallet før klokken ble midnatt. Morgendagen byr på jentedag for meg og Lilja i og med at pappsen skal på dykkertur til Phi Phi 🙂

 

 

 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg