Krabi, Ao Nang Beach – en god tilværelse!

Her går det unna. Vi har lagt det pulserende livet i Phuket bak oss, og kommet oss til Ao Nang i Krabi. Ao Nang er bare en av mange mange strender i Krabiprovinsen. Krabi består av fastland + over hundre små øyer rundt. Så her er det en perle for enhver smak.

Vi sjekket inn på “The L Resort”, og flott var det. “Luxury & Lifestyle” er slagordet, så det kan man jo like.  Her har vi fått egen bungalow i “skogen”, og fasilitetene innendørs består av flatskjerm, kafemaskin, stor seng… og resten man måtte trenge! Basseng området hadde nettopp blitt rennovert, så det var strøkent. Hotellet ligger på samme vis som forrige hotel vi lå på, nemlig rett ved alt og bare et steinkast fra stranden.

Her er det også en del turister, og man finner nok steder med mye mindre folk enn her, men NOE turisme kan det jo være. Atmosfæren her er mer behagelig, det er ikke like trangt i gatene, folk er vennlige og vi ser langt flere med barn.

 Dagen vi kom tilbringte vi ved hotellbassenget fordi vi måtte vente på rommet. Deilig å ikke skulle gjøre noe en dag! Kvelden tuslet vi rundt og gjorde oss litt kjent med byen. Her er det mange flotte plasser å spise, og vi gleder oss til å utforske mer! Vi ser at det er stor longtailbåt trafikk til øyene utover, så jeg regner med at også vi skal finne vår perle!


Jeg og Lilja ser på solnedgangen på Ao Nang Beach. Nå er det klart for middag!


🙂


Bassenget på kveldstid. Ganske så flott 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg