Strawberry Jellys
Oppskrift:
- 2 pk jordbær/bringebær gele
- 4dl vann
- 1,5 dl sukker
- 8 plater gelatin
Kok opp sukker og vann, og hell geleèn i vannet. Legg deretter gelatinplatene i vannet.
Hell Gelén i en form dekket med bakepapir, og settes kjølig til den blir stiv,
men likevell litt klissete..
NB: det skal være ca 0,5cm tykkelse på gelèn. . .
Ta Gelèn ut av bakeforma når den har blitt stiv, og rull den som en pølse.
For at den ikke skal falle ifra hverandre, må den være litt klissete.
Skjær i biter på ca 1,5 cm tykke. Rull dem i sukker.
WOALLA!!
4 kommentarer
Skal si du er effektiv med baksten:)
Alt det du lager ser fantastisk godt ut..
Camilla: hehe, takk 🙂 Jeg er litt sånn at når jeg får lyst til å gjøre noe, så må jeg gjøre det med en gang, hvis ikke så mister jeg gnisten! Sååå jeg lager som regel flere ting om gangen 😛 bare må blogge med litt mellomrom 😛
Wow! Må si du er driftig! Og alt ser nydelig godt ut!
Jeg er mektig imponert!