Jeg, som mange andre, har vært inne på bloggen til PassionforBaking og drømt at jeg kunne lage så herlige kaker og cupcakes…Jeg og Ronja bestemte oss for å prøve noen av oppskriftene hennes, så vi gikk til innkjøp at det vi måtte trenge.
Vi prøvde oss på Cupcakes med Angel Feather Frosting & Macroner med Fluffy Chocolate Frosting
Fluffy chocolate frosting
- 25 g kakao
- 1/2 dl kokt vann
- 340 g usaltet smør
- 60 g melis
- lit salt
- 450 g smeltet sjokolade som har blitt kald
Macarons, ca 60 stk.
- 240 g eggehviter, fordelt i två skåler
- 70 g sukker
- 300 g fin malt mandel
- 1 vaniljestang
- 300 g melis
- 300 g sukker till sukkerlag
- 100 g vann till sukkerlag
Angel Feather Icing:
- 2 eggehviter
- 170 g sukker
- 1 dl glukose
- 2 ss. vann
- 1 ts. sitron juice
- .1.ts. vanilje extract
- konditorifarge ( kan utelates)
CupCake deig brukte vi 1-2-3 pose (ronja tåler ikke gluten, så disse tåler hun)
Vi må øve oss på Macronene – nå vet vi hvordan deig osv skal se ut:P Øvelse gjør mester!
7 kommentarer
mmmmm, komme på besøk med et par av disse kanskje? 🙂
Dere er skikkelig flinke, imponert til de grader av dessert og bake kunnskapene til frøken Aunaas Hauan 🙂
Hehehe.. Aina, æ sendt med søstersen alt hjem – kan ikke ha sånt i hus altså!! 😛 takk 🙂
Namm
klem
Oi, jæven… ska kos mæ i dåpen sjer æ 😀
Mm… bli goooodt!! E blitt en ræser på frosting no 😛 haha
Hei 🙂 så bildene dine fra photoshoot i alanya, hvordan fikk du tak på fotografen? 🙂
Hadde blitt kjempe glad om du svarte på bloggen min 🙂
oh my god, fikk ikke nååååååkka lyst på sjokkis no daaaa :p
Ska prøv mæ på nå sånt æ å t 1 årsdagen t gutten min om 4 måna, så d e væll bare å sett i gang å prøv, sånn at alt bli perfekt 😀