Da var den store bakedagen snart over, og jeg har stått på kjøkkenet siden 09 i dag tidlig..
(for den som ikke ser på klokka, så er det faktisk over 7 timer)
Jeg har bakt kanelsnurrer, Kransekake med vanilje, kanel og sukkerfyll, kanelsnurrer med vaniljefyll, grove rundstykker og fine rundstykker.
Jeg ANBEFALER så absolutt å prøve å lage kanelsnurrer med vaniljefyll eller kransekake med vaniljefyll. Jeg hadde aldri prøvd dette før, og det ble magisk godt!!
Bladkrans med vaniljefyll: kjevle deigen i en firkant, smør utover vaniljekrem fra en piano ferdigpakke, strø over kanel og sukker, rull sammen. Fest endene mot hverandre slik at det blir en krans, og bruk en saks til å klippe på hver side av kransen. Bladet du klipper, bretter du bakover.
DET SMAKER SOM EN DRØM!!! promise…!
Nammmmmmmmm
hey hey, sjekket ut bloggtryne.no? 😉
åå, det så veldig godt ut! : )
Så flink du er!
det så godt ut! : )
Jummy:)
det så godt ut !
Nam, det så utrolig godt ut! 🙂
NAM!
oi da, det var litt mye bakverk:)
Såg utrooolig godt ut! Fikk lyst å bake sånne grove rundstykker =D
åh guri..
Så flink du har vært. Selv har jeg ryddet, vasket å kastet. Må ha plass til den lille som kommer:)
Så godt ut (:
Nam nam:)