hits

Hei fra hverdagen

  • 08.03.2017
  • kl.21:10

Det er hverdag. Onsdag, faktisk. Lillelørdag skal det liksom være det. Inn i mellom føler jeg at det er det, andre ganger føles det som en hel evighet til helg. I dag er det en litt midt i mellom dag. I grunn en ganske så fin onsdag. En helt vanlig hverdagsonsdag, med fult opp fra morgen til kveld. I skrivende stund er barna lagt, huset er ryddet, og vi har tatt et skippertak på "annen" rydding som har latt vente på seg. Sånn rydding som er gørr kjedelig,, og som bare utsettes og utsettes. Sånn rydding man bare tar hvis man får besøk eller skal vise frem huset.

Ettermiddagen ble slik den skulle, og alle var blide og fornøyde. Barna har vært i toppform denne uka, og gledet seg til både middag og kvelds!


Linus er en forøyd kar, som nå har begynt å skravle. Han er veldig opptatt av hva de andre søskenene gjør, og kommer nok til å løpe ifra dem alle om litt. Denne karen elsker ball, og usler rundt i stua med fotballen sin. .


Kosestund i sofaen på storungene. Fiola ønsker så veldig gjerne å være en av de store. Hun prøver så godt hun kan å følge med på det de gjør, og på bildet over er hun meget konsentrert på å ikke svelge tyggisen hun har i munnen...!
 

God onsdagskveld, Klem Rachel

Ingen kommentarer