hits

Lysere dager er topp..!

  • 06.03.2017
  • kl.22:04

For oss som jobber innefor fire vegger uten spesielt amnge vinduer, er det utrolig deilig når man kan dra hjem far jobb, og fortsatt se dagslys. Dagene blir plutselig lengere, entusiasmen og pågangsmotet komemr tilbake, og ihvertfall jeg nyter ettermiddagene litt mer enn i mørketida. Og for min del som elsker å ta bilder, blir det også flere bilder desto lysere det blir.

Denne ettermiddagen ble Linus den utvalgte, og jeg hadde en visjon. Men de av dere som har prøvd å ta "ønskebilder" av barna, spesielt de minste, vet at det som regel ikke går helt etter planen.. Som regel får ting bli om de blir, og har man flaks, treffer man blink sånn inn i mellom. Kanskje ikke slik man hadde tenkt, men et tilnærming. Linus hadde ihvertfall ingen plan om å leke modell, men med en GOD dose tålmodighet, fikk jeg knipset noen bilder som etterhvert skal opp på barneromsveggen.. 


Linus & RevenMitt tips til barnefotografering: tålmodighet, og ikke så alt for høye forventnigner ;)

Jeg er litt usikker på hvor luen er ifra, men jeg har bestilt lignende på Ebay som kommer i posten om litt.. Link til de jeg har kjøpt kan du finne HER, HER og denne søte bodyen bare måtte jeg ha..!

3 kommentarer

Skrevet av Ronja<3 den 07.03.2017 kl.08:29

Så fine bilder<3 jeg har lik lue, tror den er fra H&M:)

Skrevet av Iselin Renée den 07.03.2017 kl.14:50

Herlige bilder :)

Skrevet av Hanna den 10.03.2017 kl.22:09

Nydelig gutt :)