hits

Leketid LEGO!

  • 13.01.2017
  • kl.15:53

Det handler om å komme seg ned på gulvet og leke med barna. Ungene elsker at vi setter oss ned og virkelig leker med dem. Nå for tiden er det LEGO som er førstevalget, og alle mann er på byggeplassen..! Ofte bytter de på om det er duplo eller lego som bygges..

TIPS: dersom du ønsker å kjøpe billig lego her i Trondheim, bør du ta en tur til Fretex på Nardo. Der har de masse masse leker, bøker og klær, og selger blant annet store kasser med lego og duplo SUPERBILLIG. Det er snakk om lego for mange mange penger til bare noen hundringser..!


..jeg blir plassert i midten så jeg klarer å hjelpe alle sammen... :P
 

Hva synes du om å kjøpe brukte leker?

Her i huset er det tomler opp! og skal sannelig innom Fretex flere ganger før det kjøpes noe nytt..! Snart skal de to eldste får være med å plukke seg ut nye bøker til nattahistorier. DET er stas. Og når man kan kjøpe helt fine bøker til bare 19 kr er jo det supert, og helt innafor..!
Gjør en gor gjerning du også, kjøp brukt :)

4 kommentarer

Skrevet av Ida den 13.01.2017 kl.16:41

Koselig! Brukte leker går vel til en viss grad, så lenge ein får vaska dei godt nok! Og lego er jo superenkelt å vaske :)

Ha ein fin dag!

Skrevet av Victoria Larsen den 13.01.2017 kl.16:48

Jeg håper du får en flott fredag :-)

Skrevet av lillkristin den 15.01.2017 kl.10:38

Fretex er genialt - dessuten er det jo miljøvennlig! Som en bonus lærer man jo barna at alt må ikke være nytt og lego er jo holdbart til evig tid :)

Skrevet av Therese den 15.01.2017 kl.13:36

Kjempefint med gjenbruk. Legg legoen i et dynetrekk, snør igjen og vask i maskinen. Enkelt og greit. Jeg vasker på 60 grader med Milo, kortvask. Så legger jeg det bare på et badelaken eller noe, og lar det tørke der. Kjempelurt.