hits

Getting Sporty?

  • 03.01.2017
  • kl.20:43

Det er bare dager til det store startskuddet for årets gode start. Her i huset er skapene propp fulle av godsaker, og det skal holde hardt å komme seg over det første største sukkersuget. Together we cant be strong? Motivasjonen pleier ofte å komme i jula. NÅ, liksom, NÅ skal vi bli sunne og starte på nytt. . . i år også! Å joda, jeg er en av de i år også jeg, som skal starte på nytt, kaste alt det usunne og fylle skapene med fiber og sånnt. Ihvertfall litt.. sånn nesten.

For min del handler det om motivasjonen. Den MÅ være der, hvis ikke gidder jeg ikke. Ofte starter jeg med å investere i treningsklær. Det skal sies at jeg elsker treningsklær, og synes et er mye morsommere å kjøpe det fremfor mye annet!

Her har jeg samlet mine favoritter til en pangstart på januar og en ny start!

OBS OBS OBS: opptil 70 % på salg hos ellos.no NÅ! og 25 % på HELE kjøpet ved bruk av kodeord: 355404

Tilbudet kan brukes en gang per kundemedlem, og gjelder nybestilling av klær, sko, møbler, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter og tepper på Ellos. an ikke kombineres med andre tilbud. Kan ikke brukes på "design by". UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly home.


FitBit, Adidas sports BH, Adidas lang topp, Rönichs løpetopp, Reebok yoga top, Casall treningstights, fotballstrømper adidas, Treningstopp under armour, Adidas Tights, treningstopp dont break, Puma t-skjorte, Adidas genser, Puma genser, Original adidas tights, baggy dadidas bukse, Puma løpetrøye, Kari Traa tights, Sense of Karma t-skjorte, sports BH melert, adidas tank topp

//samarbeid med ellos.no//

5 kommentarer

Skrevet av Evelin den 03.01.2017 kl.20:49

så masse kule treningstøy :D jeg begynner å trene neste uke gleder meg :D

Skrevet av Victoria Larsen den 03.01.2017 kl.20:53

Så mye fint! :)

Skrevet av FitnessVibeQueen den 03.01.2017 kl.21:02

Mye fint! :) Det er mye lettere å komme i gang med nytt treningstøy :D

Skrevet av Iselin Renée den 03.01.2017 kl.21:14

Så mye fint :)

Skrevet av Vilde den 03.01.2017 kl.21:37

Skapene er proppfulle her også, så vanskelig å holde seg unna! Men treningsklær hjelper ofte da, mye fint her :D