hits

Hyttelivet med fire små

  • 18.07.2016
  • kl.23:50

I går var den store pakke dagen,og første stoppfor resten av sommerferien gikk til Åsenfjorden og hytta. Her skal jeg og barna være, mens Robin jobber, og pendler inn i mellom. Til neste uke går turen videre til sørlandet, og ingen andre enn Kapten Sabeltann i dyreparken. Vi har pakket for å ligge i telt, og det kan bli ganske så spennende med så mange små! Både store og små gleder seg veldig, og det skal bli stas å legge ut på en ukes roadtrip. Familien Waal skal bli med, noe som innebærer godt vin-selskap, fine samtaler, og ikke minst playmates til barna.

Denna uka på hytta skal vi bare kose oss og slappe av. Planen er å ta dagene som de kommer, lage nye minner, og være sammen. Ukas første dag har vist seg fra en allsidig værdag, og vi har allerede gjort mye gøy. Ungene koser seg på hytta, og hodet mitt begynner sannelig å komme seg i feriemodus det også, til tross for at bøtteballetten er under oppsyn alene.


...Fiola er oppspilt over humlene som spiser nektar av kløveren  på plena...


Lilja viser spenst-kunster


Filip er klar for å øve på fotballteknikken.. etterhvert kom mormor med NY ball, og det var stas!


gjengen klare for nye eventyr på hytta... - og en hel haug av kjeks etter å ha sittet stille for bildetaking i ca 5 sekunder.. !


Piknikk i fjæra etter regnet har gitt seg er topp... Linus fikk smake på både stein og grus (.. mora hadde helt glemt at han hadde begnt å bevege på seg, så i det hun reddet den nest minste fra å svømme emd utedressen på, hadde han fått tak i både det ene og andre og koste seg glugg med nye smaker...!), ungene bygde en borg som vi skulle ha krabber i, malte TV-til krabbene, lekte med leire, og spiste masssssse kjeks! :P


Leire er helt topp.. spesielt kult er jo at vi plukket den opp fra fjæra..!


Tripp Trapp Tresko <3

Det tegnes og skrives på berget i fjæra. . .
 

En flott dag i Åsenfjorden, og en topp start på resten av sommerferien..Vi gleder oss til fortsettelsen.

GOD SOMMER FRA OSS

Én kommentar

Skrevet av Marlene Nilsen den 20.07.2016 kl.23:36

Koselig :D god sommer !