hits

..noe for seg selv..!

  • 01.05.2016
  • kl.00:57

Denne jentaer ei bestemt frøken, og nå som vi har bestemt oss for at hun skal sove i "storjenteseng", altså, uten sprinkler, er det en kamp for å få henne til å sove.. De siste to dagenehar vi gått tilbake med henne rundt 50 ganger... ! Vi krysser fingrene på at det ikke vedvarer, og at hun etterhvert forstår at det er ganske så greit å ligge i slik seng.. Da slipper ihvertfall vi å hente smukker, bamser, dyne og alt det andre opp fra gulvet når det kastes ut i frustrasjon.. Nå ser hun at det går like raskt å hente det selv, og at reglene ikke kan tøyes like langt lengre.. . forhåpentligvis klarer vi å ta denne kampen, og står seirende igjen med nattesøvn til slutt..! #deterlovåhåpe . .


...og mange synes kanskje det er tidlig at en jente på 1,5 år skal sove "fritt", og det er det kanskje også... men vi får se..!Godd Søndag :) 

4 kommentarer

Skrevet av Kristine den 01.05.2016 kl.07:58

Ikke gi opp ;) Gutten min e 1,5 også og søv i "storgutteseng" uten problem :)

Skrevet av Pernille den 01.05.2016 kl.09:48

Blir nok stor stas når hun kommer seg inn i rutinene med å sove i stor seng. Og de små blir så fort store! Ønsker deg en fin helg videre :)

Skrevet av Ida den 01.05.2016 kl.12:01

Vi tok av den ene siden av sprinkelsenga da han nettopp hadde bikka ett år. Sovingen gikk mye bedre etter det! Lykke til :)

Skrevet av Solveigee den 02.05.2016 kl.22:04

Går seg nok til :) min gutt som er litt yngre enn di sover også i stor seng nå, han prøver ikke gå utav faktisk, kun om morgenen og det er bare bra. De to eldste byttet også rundt 1,5 år og gikk veldig fint :) men de to eldste var litt mer der at vi måtte følge de inn x antall ganger de første kveldene, hehe!