hits

Termindato - og 10 år med min kjære

  • 05.02.2016
  • kl.19:49

I dag, 5 februar 2016, er det 10 år siden Robin og jeg ble sammen, og helt tilfeldig hadde lillebror termindato akkurat i dag. Han har allerede blitt en uke gammel, og livet begynner å ta form som firebarnsforeldre.

10 år har gått fort, men vi har rukket å gjøre mye. Vi har blant annet vært i Tyrkia, Hellas, Tsjekkia, Hellas, Danmark, Sverige, Mauritius, Thailand, Barcelona og USA. Vi har bodd i Oslo, tatt Bachelor i Varehandelsledelse, kjøpt oss hund, kjøpt rekkehus, pusset opp rekkehus, stiftet familie -  med ikke bare ett barn, men fire, kjøpt enda en hund, giftet oss, solgt rekkehus og bygd drømmehuset. I mellom her har det også vært mange hytteturer, utflukter, festligheter og ikke minst kjærestestunder.  


Med noen av minnene vi har sammen vil jeg si til min aller beste venn, kjæreste, ledsager og ektemann at jeg er uendelig glad i deg, og at du gjør meg til et bedre menneske. Du utfyller meg, støtter meg, ler med meg, opplever med meg og utforsker med meg. Jeg er stolt av å si at du er min, og vet at du og jeg er ment for hverandre livet ut.

Elsker Deg Robin,

Lenge Leve Kjærligheten <3

Forever And Ever

 

 

 

 

2 kommentarer

Skrevet av Heidi den 06.02.2016 kl.20:48

Så koselig! Og veldig fine bilder. Dere er så fine sammen! <3 gratulerer så mye til dere.

Skrevet av Hanna den 07.02.2016 kl.00:13

Så fine dere er sammen! <3

Gratulerer så mye med lillebror! Heldige barn som vokser opp med mange søsken :) Venter spent på et baby-innlegg.❤️