hits

Fiola Sofie 1,5 år

  • 19.01.2016
  • kl.19:01

Det er rart at denne frøkna allerede er 17måneder, og snart 1, 5 år gammel. Det er ikke lenge til hun tar fatt på rollen som storesøster, og skal dele oppmerksomheten med enda flere. Heldigvis lønner det seg å være så søt og sjarmerende, så hun mister nok ikke sjarmplassen selv om det kommer en lillebror i hus. Fiola sier ikke så mange ord enda, og de hun sier er av de mest vanlige som mamma, pappa, baby og traktor, men likevel gjør hun seg så absolutt forstått. Med volum og en enorm skuespillerevne er det ikke vanskelig å skjønne hva det er hun egentlig vill. Jeg trodde i grunn vi hadde prøvd ut det meste med Filip som var treg med språket, men det sannelig ut til at denne jenta er enda mer ekstrem når det kommer til rollespill og "spille for galleriet".

Sjarmtrollet vårt som elsker å være der det skjer. . !

For Fiola er det viktig for oss at vi ikke glemmer at hun faktisk er veldig liten enda, og trenger oss som foreldre like mye, selv om lillebror kommer til verden. Det er viktig at vi tar oss tid til å lære henne, sette grenser, men også vise at vi fortsatt har kjærlighet og tid til henne også. Vi skal fortsatt ha tid til å se på skuespillet hennes, og samtidig le og kose med henne. Det er viktig at hun får utvikle seg i sitt tempo, og bli sin egen lille person.

Fiola har på seg hjemmestrikket genser fra farmor. Jeg har også strikket en i peach farge, og mønster kan kjøpt hos paelas.no. Tights fra Lindex, og hårbånd fra Ebay. Elsker slike hårbånd, og de kjøpes lett for under en tier. Finnes i mange farger og varianter.. !Klem fra Mammsen og Fiola

 

 

6 kommentarer

Skrevet av Maren den 19.01.2016 kl.19:03

Så fin ei prinsesse du har:). Ønsker dere en knall fin tirsdag videre:):)

Skrevet av Sandra Andersen den 19.01.2016 kl.19:33

Så søt hun er :)

Skrevet av den 20.01.2016 kl.10:45

Så søt:)

Skrevet av Hanna den 20.01.2016 kl.17:00

Jeg synes stort sett alle barn er veldig skjønne, men deres er rett og slett helt ufattelig nydelige! Sikker på lillebror blir like søt som sine storesøsken. Er så spent på navn jeg, hehe. Du er så heldig som har den fine gjengen din :)

Skrevet av Rachel den 20.01.2016 kl.18:30

Hanna: takk for det :D :D det varmer mammahjertet å høre!

Skrevet av Mari den 22.01.2016 kl.10:46

Så nydelig! Kan jeg spørre hva du søker på når du kjøper slike hårbånd? Evt hva selgeren heter? :)