hits

Matbudsjett uke 2

  • 15.01.2016
  • kl.08:29

Vi er i slutten av uke 2, og innkjpene gr forelpig veldig greit. Jeg har jo det privilegiet at jeg kan handle nr jeg vill siden vi driver Rema 1000, s sndag ettermiddag hadde jeg fylt opp kjleskapet med ukas ndvendigheter. Jeg endte p 1047 kr, men manglet da brd og litt frukt, som vi har kjpt til i ettertid, og endt p 1150 kr for uken. Denne uka kjpte jeg dobbelt av en del, da jeg viste jeg ikke kom til komme over budsjettet. Vips s har jeg litt ekstra i skuffene, og "redder meg inn" til tffere tider.



Uke 2 er siste uke med feks tilbud p 1,75 L appelsinjuice fra Tine, og med en "craving" p juice for tiden, blir jeg nok kjpe inn noen flere fr tilbudet utgr. Ellers s er det stor priskrig i Frukt & Grnt avdelingen, s her kan man finne mye godt til en billig penge. Her er det forskjeller fra omrde til omrde, s da m man flge med p sin lokale Rema 1000. Ellers s er det ikke alle som tenker over at det bake feks rundstykker er bde billigere og sunnere enn kjpe brd, s jeg har bakt masse rundstykker ut av 2 pakker spelt og sammalt hvetemel, slik at vi kan fylle fryseren med litt ekstra, og slippe kjpe s mye brd. Tortillachips finnes i mange ulike varianter, og Tortillachips med salt koster bare 6 kroner, s den har man rd til bruke som tilbehr til feks Tacosuppe OG til kveldskos med litt tacosaus. Kjper du en "Dinner Kit" fra Rema 1000 og tortilla chips, blir dette totalt 13 kroner! Skal man spare, m man vre pen for prvebytte merker og produkter. Feks s er vi vant til kjpe italiensk pizzasaus fra peppes, men nr det originale koster 12 kr mindre, prver vi oss heller p den!


Middager for uke 2 str verst, og planleggingen for uke 3 har begynt under...



Denne malen kan du f tilsendt ved sende meg en mail p rachelhauan@hotmail.no

Se forrige budsjettinnlegg HER.

Lykke til med planleggingen

Klem Rachel





9 kommentarer

Skrevet av Iselin Rene den 15.01.2016 kl.09:33

S flink du er :)

Skrevet av Jentemamma den 15.01.2016 kl.09:51

Anbefaller kjpe aluminiumsformer med lokk p Biltema. De er supre til fryse ned porsjoner med fiskegrateng og lasagne. Lrdag lagde jeg storporsjon med lasagne og fikk 3 ekstra middager i fryseren. De samme fikk jeg sndag da vi hadde fiskegrateng :)

Skrevet av Jentemamma den 15.01.2016 kl.09:57

....kan ogs anbefalle hamburgerbrd fra Trines matblogg. Etter at vi frst prvde de, og s brukte kjpte brd en gang, oppdaget vi plutselig at de kjpte ikke smaker noe, og minner mer om papp enn mat.. S n baker vi dobbel porsjon innimellom, og har alltid hjemmelagde brd i fryseren :)

Skrevet av Nina den 17.01.2016 kl.11:12

Gy og flge meg :) Du er en stor inspirasjon!

nsker deg en fin dag.

Skrevet av Marta Karolina den 19.01.2016 kl.20:43

S fin blogg du har !

Skrevet av Lill den 19.01.2016 kl.20:47

Hei.. vi handler matvarer foa tre uker. Sia vi har lite fryse plass da s kjpe vi brd og melk hver uke. For melk gr d my av her. salt kjper vi etter hvert

Skrevet av madelen den 20.01.2016 kl.03:26

Hermetikk er srlig billig p Rema. Jeg kjper tomatpur, mais og hakkede tomater til under 5 kr. Det er perfekt til bruk i ferdigsupper og ferdigsauser :) Evnt som tilsetning om man har wok!

Skrevet av torill kopperud den 20.01.2016 kl.07:55

synes dette ser litt mangelfullt ut jeg da...vi som er godt voksne liker ikke taco og nacos og snne ting...det vi spiser til middag er gode gamle tradisjonelle middagsretter som kjttkaker fiskepudding eller fiskeboller, koteletter og kolje, betasuppe og plsemiddager str ogs hyt p nskelisten. med gode gryter fra toro med spagetti blir det ogs kosemat p lrdagene, men poteter og ris er noe vi M ha hver dag. p sndagene blir det som i "gamle" dager bde hnsefrikase og skinkestek og fiskegrateng eller lapskaus mens vi ser p skirenn. skjnner ikke at dere kan holde ut jeg med snne "tynne" matbudsjett. Jeg er mor til sju og bestemor til elleve og har aldri ftt klage p maten ,har aldri vrt drlig i maven heller fr jeg begynte spise all den sterke maten som er s populr n for tiden. derfor prver jeg lre ungene mine godt matvett. hold dere unna for sterk mat og mye salt.

Skrevet av Rachel den 20.01.2016 kl.18:10

torill kopperud: krg skjnner ikke hvor du fr det ifra nr du sier vi ikke spiser vanlig tradisjonell mat.. Hjemmelaget fiskegrateng, fiskekaker, laks, hjemmelaget potetmos, kyllinggryter,hjemmelagede kjttkaker og karbonader, osv. Poenget er f folk til planlegge, bruke rester og ikke minst det man har i skapet. Har ingenting med tradisjonelt og ikke. Har man en stor familie sier det seg selv at man m opp i sum, men ikke betydelig mye. Jeg forteller ingen hva da skal eller br spise, det fler jeg folk klarer finne ut av selv! Sterk eller ikke sterk mat, det er jo hva man har vokst opp med og er vant til. Enig i at maten ikke skal inneholde for mye salt. . . :)