hits

..satt ut av spill!

  • 21.12.2015
  • kl.08:40

Dagene flyr forbi, og plutselig er jula her. Med førjulstidas allerede hektiske tilstander, var det nok en høyere makt som bestemte seg for å teste mine grenser, og satte en stopper for det meste med sykdom på 5 av 5..og etter nesten en uke innenfor husets fire vegger med rullering på barn og sykdommer, snufser vi i gang ei ny uke med mottoet "what doesn`t kill you makes you stronger". Det skal sannelig bli jul uansett, til tross for at "morsjan" har vært satt ut av spill i noen dager.


Fiola Sofie <3

Jeg kan ikke si at alt er klart, men det gjør egentlig ikke så mye. Familien har hjulpet oss godt de siste dagene, slik at de friske barna har kommet seg i barnehagen, juletreet har kommet på plass og er ferdig pyntet, julebaksten og noen julegaver ble tatt hånd om av søsteren min, og vasking av huset har gått fra "rundvask" til "vask". Det er utrolig hva man rekker på en "paracettrus", så omsider har pakkene blitt pakket inn, juleklærne er strøket og klare til den store dagen, og barna er i ekstase over at det bare er TRE dager igjen...!


..denne frøkna er i ekstase over jula og det som følger med. Pepperkaker og hjemmelagede karameller er helt topp, og juletrelys, nisser og julepynt er veldig spennende for tiden. Hun hyler og babler i vei når det har kommet opp noe nytt i stua i forbindelse med jula, og jeg kan nesten ikke vente til julemorgenen og de kommer opp i stua til juletre fylt med pakker..!

 

...da var det klar for dagens første møte, så får jeg se hvordan dagen utarter seg! :)

Klem Rachel

 

 

Én kommentar

Skrevet av benedicte den 29.12.2015 kl.13:15

Så søt hun er :-)