hits

Hipp Hurra for Filip 3 år

  • 27.08.2015
  • kl.19:14

I dag er det 3 år siden Filip kom til verden, og jeg ble verdens lykkeligste tobarnsmamma. Siden den gang har dagene gått i ett, og det på en positiv måte. Filip har vokst seg til å bli en smart og utspekulert liten rakker. Han er en livsglad, energisk og positiv gutt. Han lærer superkjapt av storesøster Lilja, og tilegner seg ny kunnskap og rampestreker i en svingende fart. . Filip er en relativt rolig gutt, og liker å leke med blant annet tog bane, tegne, sykle, disse eller i sandkassa. Han er ofte å se alene, men har ingen problem med å ta del i en gjeng eller å komme i kontakt med andre barn. Han er ikke den som roper høyest, men den som observerer og har overblikket. Han er bestemt, og til tross for at språket har kommet sent i gang, har han ingen problemer med å forklare seg. Han er en gutt med mye kjærlighet og godhet. Han sier alltid "glad i deg, mamma", før døren lukkes på kvelden, og har alltid vært en kosegutt. Filip elsker å sitte i armkroken med et godt teppe, og se på barnetv eller noen bilder på telefonen. Han er mammas lille guttebass, og går under kallenavnet "søtis".

GRATULERER MED DAGEN FILIP VALENTIN, VI ER VELDIG GLADE I DEG <3

I går feiret vi bursdagsselskap med familien. Det var stas med pakker, og den mest populære av dem alle var nok sykkelen fra farmor og farfar. Han fikk også hjelm, sykkelhansker, fotball, klær, penger,  mm. Og enda venter det et gavedryss i morgen også!

...en gutt som var meget fornøyd med gavene..!

...det sykles inne for første og eneste gang! !Bursdagen ble en suksess, og med vafler, Brownies og pavlowa kaka, ble vi mette på sukker denne ettermiddagen! !

På søndag er det Fiolas tur til å fylle år, og Ja, tenk at det er 1 år siden hun ble født...!

 

Klem Rachel

 

Ingen kommentarer