hits

Planleggingsdag - påfyll for store og små -

  • 15.08.2015
  • kl.21:11

En hektisk uke er snart over, og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Ukedagene var allerede for korte da vi kom til tirsdag, og på onsdag startet lillemor i barnehagen. Vips så var to "arbeidsdager" til gått, Robin hadde startet i jobb etter permisjonen, og en ny epoke startet. Med noen strøk nærmere ferdig malt hus, besøk av både elektrikkere, el tilsynet, internettleverandører, levering og montering av hvitevarer, har sannelig dagene gått ifra oss denne uka også. Ja for ikke å nevne det at fredag var barnehagefri, og at denne dagen skulle by langt mer enn planlagt.

Barnehagestart kommer i et eget innlegg, mens i dag konsentrerer vi oss om planleggingsdag i barnehagen. Hva gjør vi da? Jo, på de kommunale fridagene, vet man at de fleste andre med barn i barnehage også har fri, og at kanskje flere ønsker å møtes for en prat og litt lek. Vi ba med oss noen venner på grilling og park kos, og det ble en suksess for både store og små. Barna fikk lekt, og vi voksne fikk skravlet. I hvert fall litt, inn i mellom løping etter unger, spising, hyling, latter og sang.


Disse tre små er mine <3


Lille frøken "spiseraltjegserogkommerover". . .

Filip <3


Sonja, Lilja, Celina og Filip. Anne Lise og Mille var også med på tur, så vi var en fin gjeng med småsjarmiser. Ungene storkoste seg, og satte ekstra pris på å få grille ute! Endelig ble det bedre vær her i Trøndelag, og det merket vi godt på antall sjeler utendørs!

Hva pleier dere å gjøre på planleggingsdager? Eller hva gjorde dere?

Klem Rachel

Ingen kommentarer