hits

En dag som lader batterier..

  • 09.08.2015
  • kl.20:22

Inn i mellom må man lade batteriene som stadig tappes av de hverdagslige gjøremålene, sene kvelder og høye ambisjoner. I dag har vært en slik "påfyll" dag, og det har vært veldig deilig. Vi startet dagen med hele bøtteballetten i dobbeltsenga, og det var godt for meg som har måttet opp på jobb før de våkner, å få litt ekstra kos og kaos før dagen skulle starte. Med polarbrød og O'boy til frokost, ble det et måltid verdt å glede seg over, og barna gledet seg allerede til fortsettelsen.


Mens barna tegnet og lekte seg en times tid alene, ble det støvsuging og vasking av hus på de voksne. .

Etterpå ble det en etterlengtet tur ute med alle mann, og det å "oppdage" en ny lekeplass var helt topp for alle de tre små...

Fiola koser seg i vogna si <3

Det diskuteres og grubles på tur. Søteste Filip stopper ofte opp, blir helt stille, og sier deretter "Mamma, æ mått bare stopp å tenk litt. Så no har æ tenka ferdig". Her snakket de ivrig om hvilken side de skulle sykle på, og hvilken side mamma og pappa skulle gå på..

..vi fant en kjempefin lekeplass, så her var vi i flere timer. Og med deilig vær, og litt godt i sekken, ble det en aldeles så koselig mini lunsj i sandkassa..

Fiola storkoser seg på dissa, og jeg tror nok ikke denne frøkna har noen problem med å begynne i barnehagen til uka. .

. . . Da vi kom hjem ble det bollebaking og leking på platten. .


Vi avsluttet dagen med feiring av bursdagen til Onkel Håkon, etterfulgt av sofatid! Det har vært deilig å tilbringe dagen sammen som en familie. I det siste har det vært mye jobbing på kveldstid, jeg har vært mye på jobb og borte, og vi har alltid måttet gjøre noe på søndagene. Denne søndagen bestemte vi oss for å bare ta oss tid til oss. Det endte i en
perfekt søndag med godt påfyll av energi til neste uke <3

 

Klem Rachel

 

Én kommentar

Skrevet av koreabeautyblog den 10.08.2015 kl.05:51

Det hørtes ut som en veldig koselig dag!