hits

Ferietid i Hellas

  • 16.06.2015
  • kl.23:04

Dagen vi alle hadde ventet på var endelig her. Barna hadde telt ned til lørdag 6 juni i lang tid, og det var plutselig bare timer til vi skulle nyte solfylte strender i Hellas. Tidlig lørdag morgen satte vi kurs mot hovedstaden og en natt på SAS Blue Gardermoen, før vi grytidlig søndag morgen (04) var klare for den 4 timers lange flyturen til Santorini, etterfulgt avParos.

Vi var ikke alene om å glede oss til ferietur, og dro sammen med Ronja (søsteren min), Zelia & Kenneth (et vennepar av oss, med to unger, Alicia & Olivia), og broren til Kenneth, Joacim, med kjæresten Ina. Altså full rulle fra første reisetime!

Med en stadig voksende familie, tilsier det at det bare blir dyrere og dyrere å dra på ferie, og for å prøve å gjøre ferien litt billigere, bestemte vi oss for å bestille noe utenfor charter, og endte derfor på Hellas og øya Paros. Her har jeg vært mange ganger tidligere som barn, og har alltid bodd på et koselig familieeid pensjonat rett ved stranden, så vi endte opp der denne gangen også. . Selv om vi ikke booket spesielt tidlig, fikk vi en god pris, og endte opp med å betale under 20 000 kr for alle fem for både fly og hotell i 3 uker. Ja, vi skal være i hele tre uker, og ser frem til en lang ferie med våre småtroll, familie og gode venner.

Vi har nå vært her i to hele dager, og har allerede rukket å fått noen myggstikk, blitt solbrent, badet en million ganger, spist god mat på mange forskjellige restauranter, spist over 7 is, laget middag hjemme, hoppet strikk, perlet, spilt ball, mm. . og vi ser frem til mange deilige sommerdager i Hellas, men gode minner og mere til. .


Filip har blitt som en ny gutt etter han kom til varmere strøk. Han bor mildt sagt i vannet, og ELSKEr å bade!

Robin & Fiola

...snuppa her er glad i vann, og med nye dykkebriller, svømmeføtter, armringer og badering er det ingen sak å svømme..!

..det er supert emd matpakke på stranda, så her nyter Filip medbrakt mat i skyggen. Timeout og påfyll må man ha når man bader og styrer så mye som disse ungene gjør. .

Storesøster passer på Fiola, og sørger for at hun ikke får så mye sol på seg. . UV drakt er godt å ha, og blir flittig brukt her i varmen.

..Litt av crewet sultne på middag. .

..det er gøy å være på ferie, og vi koser oss veldig mye <3

..Fiola krapper og reiser seg, og skal så absolutt være med de største ungene i leken...!

Storjentene koser seg med is i varmen . . og det blir da noen is når det er såå varmt!

Tante Ronja og Filip klare for en kveldspromenad. . .

Fiola i Paros' bakgater..

...dagen i dag bød på en fantastisk solnedgang, og perfekt timing til bilder. . though ikke heeelt frvillige modeller :P

Nydelige Olivia

Tante Ronja holder styr på ungene. . Disse badekåpene er allerede mye brukt, og anbefaler å ha en slik istede for badehåndkle til de små. Disse er fra Princess. .

selv om ingen av barna er like gamle, storkoser de seg sammen. Fiola er minst med sinde 9 måneder, Olivia er knappe 2 år, Filip blir straks 3 år, Lilja har akkurat blitt 4 år, og Alicia er blitt 5 år. .


..det er veeeeldig stas å gjøre det samme.. og jentene er selvfølgelig blitt bestevenner..!

 

Jeg skal holde dere oppdaterte her ifra varmen.. så lenge det greske nettverket holder det det lover... !

 

Stay tuned!

15 kommentarer

Skrevet av http://hevhodet.blogg.no/ den 17.06.2015 kl.02:11

Kjempe fine bilder ! Ønsker dere alle en god Ferie :)

Skrevet av Caroline den 17.06.2015 kl.13:09

Hei :) Vi skal også reise til Paros og Santorini i sommer (første ukene i august) med en gutt på 1,5år 😊 Har du noen god pakke/ flytur tips og/eller steder der nede som er hvert å være med småbarn? Hva heter stedet dere bor? Forhåndstakker for svar! 😊

ha en super ferie!

Skrevet av unni den 17.06.2015 kl.17:39

Har du noe link til familie pensjonatet? Leiter etter billig tur selv :-)

Skrevet av Rachel den 17.06.2015 kl.21:47

unni: det heter magginas apartments ??(du finner det ihvertfall hvis du søker på det )

Skrevet av Inaingo den 17.06.2015 kl.21:57

Herlige bildet, ser ut som dere har det toppers! Nyt ferien videre :)

Skrevet av :) den 17.06.2015 kl.22:45

ÅÅÅ, det er så fint på Paros, skal dit selv om 9 dager med familien min:) Kjente at jeg begynte å glede meg veldig til å dra nå. Vi tar fly til Athen også tar vi båt ut til Paros på kvelden. Vi drar på øyhopping, så på nesten 3 uker så er vi på 3 øyer- så det blir ca 1 uke på hver øy og dette synes vi er passe. Hvis dere skal til Cykladene i Hellas igjen anbefaler jeg å dra til Naxos. Naxos er naboøya til Paros (og litt større enn paros....)man bruker litt under en time med den billigste båten (Blue Star Ferries). Håper dere koser dere på Paros, og at dere får 3 fine uker. kanskje jeg ser dere når jeg kommer ned...? Elsker å lese bloggen din Rachel, og jeg håper du blogger en del mens dere er på ferie<3

Skrevet av Lajla den 18.06.2015 kl.08:23

Hei. Du verden for noen herlige bilder , ser ut som både store og små KOSE sæ ja . Ønske dere en riktig God ferie og nyt tia godt . God klæm 💓🌞

Skrevet av Rachel den 18.06.2015 kl.09:04

Lajla: takk for det ????de har det helt supert, og har allerede planer om å bo her :p

Skrevet av Rachel den 18.06.2015 kl.09:05

:): Ja vi har vært på naxos, paros, ios, santorini, mykonos mfl tidligere????elsker naxos! Agia Anna stranda er helt tipp topp! Så vi skal nok dit en tur mens vi er her ??

Skrevet av den 19.06.2015 kl.10:53

For noen flotte bilder, blir skikkelig missunelig.

Følger deg på snapchat og blir så glad av snappene.

Og må si du motiverer med den "morgen treningen" din.

Og har du forresten blitt veldig slank og stram i kroppen, gått ned mye? Har du evnt noen tips!

Flott er du uansett! :)

Ha en fortsatt fin sommer!

Skrevet av Benedicte Jeanette den 19.06.2015 kl.23:53

Kjempe fine bilder! ha en fin tur! :)

Skrevet av Vilde den 20.06.2015 kl.15:47

Koselig bilder! God ferie til dere! :)

Skrevet av Cijm den 20.06.2015 kl.18:22

Det ser utroli deilig ut! ;-)

Skrevet av Rachel den 20.06.2015 kl.23:26

Anonym: takk for det :) det er hyggelig å høre at jeg kan motivere andre :D Jeg har blitt strammere i de siste månedene, men på langt nær slik jeg var. Det skal sies at barn nr tre har gjort noe med kroppen som tar litt lengre tid å få på plass... men Im getting there, og så lenge man har lit tålmodighet og tid, så får man til det meste :D På ferie koser vi oss med god mat, is og det vi har lyst på, og jogger/trener de dagene jeg har lyst :D

Skrevet av Celine den 01.07.2015 kl.01:05

Paros, såå fint! Vært der to ganger, senest i fjor! :)