hits

Kveldens nylansering - barneklær -

  • 27.04.2015
  • kl.20:22
//annonse//

I kveld vil jeg tipse dere om et nytt barnemerke fra Sverige, som heter ZUNSTAR. Barneklærne er inspirert av den Svenske skjærgården, og har fokus på lek. De ønsker å få frem vår og sommerlige følelser gjennom designet, passform, kvailtet, farger, detaljer og mønster. Plaggene er veldig myke og gode, og er perfekte til varmere dager..(eller innendørs, selvfølgelig). Zunstar er en del av Zunnybrands AB, som blant annet også forhandler UV klær fra Zunblock og Smiling Shark, som dere sikkert har vært bort i tidligere. ZUNSTAR har lansert sin kolleksjon i april, men mange deilige sommerplagg.

Ved å bruke RABATTKODE, får du hele 25 % på ordinære varer i nettbutikken

KODEORD: ZUNSTAR359

Rabattkoden gjelder til 15 mai. 2015


Lilja hadde på seg dette antrekket på lørdag, og fikk så mye skryt for de nydelige fargene! Lilja likte den nye kjolen sin veldig godt, også var det jo neste samme farge som Elsa i frost hadde, og det gjorde den jo ikke mindre populær... kjolen kan finnes HER, og tights HER.


Størrelsene går ned til 74/80, og her har Fiola matchende kjole som storesøster, bare i mørkeblå. .Filip er en "lommegutt". Han ELSKER lommer og jakker.. så det var midt i blinken med begge dele. Både jakka og buksa er utrolig kul på, og er en av de tøffeste joggebuksene jeg har sett. Maritim, og behagelig! Buksene finnes i flere farger, både til gutt og jente.


....vi må finne på noe sprell når vi er hjemme, så denne formiddagen ble det full rulle med målbåndet. Tenk så gøy man kan ha det med et målebånd. Ungene lå på slep, mens mammsen fikk trent frem og tilbake over gulvet. Ungene lo så de grein, og ville ikke at leken skulle ende:PHar noen av dere tenkt å handle UV klær til sommeren?

Kunne dere tenkt dere en rabattkode fra Zunblock og Smiling Shark?

Legg igjen ditt svar, så kan vi håpe på at det dukker opp en rabattkode! !

 

3 kommentarer

Skrevet av Gina angelica den 27.04.2015 kl.21:05

Herregud så nusselig!

Skrevet av ingerslilleverden.blogg.no den 27.04.2015 kl.22:03

SÅ herlige bilder. Kjempeflotte klær, jeg likte både snittene og fargene :D

Skrevet av Lina den 29.04.2015 kl.09:38

Kjempe fint!