hits

Vårtegn!

  • 31.03.2015
  • kl.15:08

Det har vært en fin vår her i Trondheim, og vi har tilbragt mange dager utendørs. Det er så deilig at det fortsatt er lyst når man kommer hjem fra barnehagen, og det blir noe ut av ettermiddagen også. Vi bor i et rolig nabolag nær marka, og det er perfekt med en runde før vi tar kvelden. Barna sovner godt, Casper (hunden) får seg en lengre tur, og mammsen får frisk luft og god samvittighet. . .

V Å R <3

Det var en liten gutt som var så glad for å endelig prøve ut de nye uteklærne sine. Jakke full av biler, og matchende foret bukse (med seler) fra Racoon Outdoor.Vi har brukt merket i flere år, og er godt fornøyd med kvalitet og passform. Klærne er behagelige, og morsomme for barna. Vi har hatt vårkolleksjonen i tre sesonger, og Liljas tøy går nå  i arv til Fiola (..altså, det holder i flere sesonger). Samt at vi har hadd vinterdresser i tre sesonger, og ikke hatt problemer med våte barn i barnehagen. Noen tidligere innlegg i kledd Racoon klær er feks "pink is perfect", "Happy Holliday", "Filips Smukkeslutt""Oppdrag smukkeslutt (Lilja)".

Racoon Outdoor kan blant annet kjøpes HER, HER og HERTo bestevenner i farta! <3
Filip stoppet opp og så på meg og sa "mamma, bilde av bila?" , så snudde han seg med ryggen til meg.. Han ville jo ha bilde av bilen på jakka si, selvfølgelig... fordi den kunne han jo ikke se selv når han gikk.. ! #søting

...on the top of the hill...Liljas mintgrønne jakke med små prikker og hjerte, samt matchende bukser med blomster og kirsebær på et utrolig søte. Da vi så på klærne på nett, spurte jeg hva hun villa ha, og hun bestemte dette settet helt selv. Ganske god smak til å være bare 3 år synes mamman..! Fra str 104-128 går jakkene over til å være litt lengre (altså storbarn), men de finnes i en kortere variant fra str 74-98. Buksene er uten seler til store barn, men med seler til små barn. Det finnes også heldresser og NYDELIGE fleecdresser og jakker i årets kolleksjon!

Denne turen gikk til farfaren min, og det var veldig stas å få beslk av hele bøttebaletten + hund! Da besøket var vell overstått, var barna slitne, og fikk stå på brettet hjemmover. Det er gull verdt de dagene man går litt lengre, eller hvis det plutselig blir dårlig vær, og man helst vil gå litt raskere for å komme hjem! !
3 kommentarer

Skrevet av Sara den 31.03.2015 kl.16:33

God påske!

Skrevet av Benedicte den 31.03.2015 kl.23:33

Kan jeg spørre hvilken bil og hvilke bilstoler dere har til ungene? Vi venter barn nr 3 nå og alle blir under 3 år... Ikke lett å få plass i nåværende bil...

Skrevet av Rachel den 01.04.2015 kl.23:23

Benedicte: Vi har en subaru legazy. Ikke plass tils toler med base, men går greit uten, så fremt man ikke har de bredeste stolene på markedet. Da ejg var på ferie har Robin kjøpt ny bil, bmw x5, så den er det bedre plass i - meeeen den skal vi selge, fordi vi har ikke råd til den. Naf har laget en oversikt over hvilke biler som det er plass tre barnestoler i. Prøv å søk på google, så finner du det nok :)