hits

Thailand- Late dager!

  • 23.03.2015
  • kl.21:44

Det har vært en luksustilværelse å være på ferie, og det anbefales absolutt å ha med små unger til Thailand. Vi var 8 dager på Hua Hin, og storkoste oss. Fiola ble godt vant til varmen og med oppmerksomhet fra hele reisefølget, hadde hun det mildt sagt helt topp. .Selv med 35 grader i lufta, gjorde ikke varmen noe utslag i negativ retning for henne. Vi badet og koste oss, spiste is, sov på solsenga og nøt livet.Jeg hadde med samme trille som vi brukte da Lilja var med til Thailand for snart 3 år siden. McLaren trille med uv filter som kan legges ned i full liggestilling, og har tre vinkler på ryggen. Til anledningen hadde jeg sydd ekstra trekk utenpå sittedelen, for å gjøre det enda litt mer behagelig.


Stranden utenfor hotellet. Bildet er tatt fra frokostbordet, så som dere ser så bodde vi sentralt på stranden. Dette var et område som var veldig populært for "kaitere", pga langgrunt og bølger/krysninger nære lang. Når vannet felte, ble det igjen en stripe med vann som dannet et herlig "badekar" til de små. Helt topp! Litt mye strøm litt lengre ut, men til tross for det, en veldig fin strand. Ikke så mange hadde solsenger, så vårt hotell var en av få med både cafe, wifi på stranden og solsenger (gratis for de som bodde på hotellet). Fiola ble etterhvert veldig flink til å sitte i stol, og sjarmerte alle rundt seg med babbling og smil.


Antrekk: Kjole fra Phister&Philina, hårbåd fra HM

Mammsen & Fiola

Promenad på Beachn... det var selvfølgelig deilig å bevege seg litt. Vi gikk turer langs stranda, og endte som regel opp på et eller annet fancy hotell til lunch. Her kan både Colonnade Hotel Resort and Spa, og  Intercontinental, anbefales.

De late dagene ble benyttet maksimalt, og jeg rakk til og med å lese TO bøker! Jeg har ikke lest bok siden forrige påske, så det var deilig å legge bort alle andre tanker, og sveve seg inn i en fantasiverden. Jeg elske rå lese krim, og kan anbefale å lese Keppler. Jeg har nå begynt på bok nr 4, og er oppslukt! - og sammen med en piña colada, kan man vel si at jeg hadde det ganske så godt.

Det var en del selgere på stranden, og mange av dem hadde mye greit å selge også.. Flere tilbød massasje, frukt, tepper, duker, bikini, shortser, mm. Ja, man kunne til og med få ri på hest på stranden....Siden jeg reiste sammen med foreldrene mine, ble det også mulighet for litt barnepass. . det skal sies at det ikke er spesielt enkelt å skule jobbe med brunfargen, samtidig som man har en baby som helst ikke skulle ha så mye sol, så da var det helt topp at mormor og morfar kunne stille til disposisjon. Fiola storkoste seg, og har nok fått oppmerksomhet nok til flere uker frem i tid..!

Mamman  & Pappan min sammen med Fiola <3

Dette var et av de bedre hotellene vi besøkte. Pappa og Håkon (min bror @hkontown) hadde bodd på dette hotellet tidligere (intercontinental), så de viste at det var meget bra her. Her spiste vi lunch flere ganger, samt middag en gang. Fiola var selvfølgelig med, og sjarmerte de fleste i sin dusrosa romper fra Little Mountains og et stort smil......og mens mammsen skulle fotograferes, måtte barnet sysselsettes med andre ting.. Her studerer Fiola steinarkitektur,,,
Antrekk Fiola: romper fra Little Mountains, Mammsen: gammel kjole fra Nelly..

...det er beundringsverdig å være så glade i hverandre etter så mange år sammen. Mamma & Pappa har vært ift i 30 år i år <3


Reisefølget: Roger, Mamma, Pappa & Carsten (onkel - broren til mamma)

 

Én kommentar

Skrevet av Navn den 24.03.2015 kl.17:54

Vi hadde det veldig bra ja!