hits

Thailand -HuaHinHills-

  • 15.03.2015
  • kl.16:31

 

 

Dag to i idylliske Thailand tok vi turen til Hua Hin Hills Vineyard. Her hadde vi booket en gruppepakke med velkomstdrink, elefantridning, vinsmaking og tapas, som varte i litt over to timer og kostet 1200 bath. Fra Hua Hin tok det ca 1 time å kjøre, og her betalte vi 2000bath for 10 personer ? altså totalpris på tur/retur + aktiviteter til 1400bath (ca 350kr). På veien til vingården så vi mange eksotiske frukter, som blant annetananas, bananer, mango, mais og druer.

Vinåkeren strakte seg langt, og området var nydelig. .

....vi hilste på en forvokst sqash..

Turen startet med hjemmelaget grapefruktjuice, etterfulgt av elefantridning. Det var stas for alle mann, og vi ble gode venner med elefantene våre. Jeg og Lotte satt på med «Bambi», og eieren var en trivelig ung mann med mye på hjertet. Etter 15 minutters rundtur på ryggen av en stor elefant, fikk vi mate det enorme dyret, som takk for turen. En kurv med bananer kostet 100 Bath, og måtte betales til «The boy in charge», som var en gutt på kanskje 6 år, som hadde som jobb å fylle opp kurvene ? og ta betalt.

Etter elefantridning, ble vi kjørt med jeep til restauranten, hvor bordet var dekket og gjort klart til vinsmaking. Vi fikk smake tre sorter vin, 2 hvite og 1 rød, sammen med tre tapasretter. Alle vinene var gode, og turen kan anbefales. Det er også muligheter for å bestille mat fra en a la carte meny, eller dele opp utfluktene. Man kan for eksempel velge å dra hit for å se på utsikten, på elefant tur, og spise lunsj. (Ønsker man kun elefantridning, anbefaler jeg heller å sjekke ut andre plasser hvor dette er hovedattraksjonen.)


Vi fikk servert krabbekake med stangselleri, kreps og And som tapasretter.. spesielt, men godt!


 

 

Én kommentar

Skrevet av Medisinstudent den 15.03.2015 kl.22:00

Hei! Jeg deler flere rabattkoder til bl.a. Romwe, Sheinside, Forever21, Asos, Bath&Body Works og iHerb. Sjekk det ut, og del gjerne videre :)