hits

Thailand - HuiaHin -

  • 12.03.2015
  • kl.17:35

Etter en lang vellykket flyreise med Thai Air til Bangkok, takket være babyseng på flyet og to gode hjelpere, satte vi kursen mot stranden og HuaHin. Pappa, som allerede var i HuaHin, hadde bestilt taxi med barnesete til oss, så turen gikk overraskende bra der også. Den tre timers lange taxituren kostet oss rundt 500bath per person, noe som tilsvarer 120 kr. Vell fremme rigget vi oss til på hotellet. Vi hadde booket bungalow på Veranda Lodge, og ble positivt overrasket. Absolutt verdt prisen, og kan anbefales.

Vi sparte ikke på solkremen, og ruslet straks ned på stranda. Hotellet ligger på stranden, og har egne solsenger som er gratis. Maten i restauranten er også bra, og anbefaler å prøve en pinacolada fra baren... ! Fiola storkoste seg med rumpa bar, og solhatten på.Det ble et gledelig gjensyn med tante Ronja, som gjerne ville øve seg på mammarollen. - Ja, fordi jeg skal jo bli tante selv!! Jeg hadde lovet at hun skulle få øve seg så mye hun bare ville, og Fiola var selvfølgelig glad til. Her får hun så mye opmerksomhet som aldri før..! I Og i tillegg til mye opmerksomhet fra både mormor, morfar, gammelonkel, tente og jobbkollegaer, er Thaier veldig glade i barn, og gir dem mye oppmerksomhet .


Fiola <3 Ronja - om ett år, har Ronja en jente eller gutt på samme alder som Fiola...Vi gleder oss! ! !

En PiñaColada hører med til en varm og deilig dag på stranda, og spesielt fristende når man betaler under femtilappen for en gigantisk kokosnøtt med godsaker... Så mens Fiola sover søtt under parasollen, nipper mammsen til en forfriskning, samtidig som det jobbes intens med å få bort "blåfargen" fra vinteren.

De første to dagene har vært magiske. I dag har vi vært på vinsmaking på Hua Hin Hills Vineyard, og mer om det kommer senere. I og med at vi ligger 6 timer på forskudd , altså norge må legge på seks timer på sin tid, er det nattatid for oss sydenfarere, så mer om dagen i dag kommer senere!

Solhilsen fra Mammsen & Fiola

6 kommentarer

Skrevet av christina Brynildsen den 12.03.2015 kl.18:01

Hei Rachel :) vi skal reise til Thailand Hua Hin en uke med en gutt på 5 år. Kunne du spurt faren din om hvordan han fikk bestilt taxi med barnesete? Vi har prøvd og henvende oss til hotellet men får ikke noe svar. Skulle så gjerne ha fikset ordentlig transport med barnesete :)

Kos dere i varmen :)

Christina

Skrevet av ingerslilleverden.blogg.no den 12.03.2015 kl.19:23

Det ser helt fantstisk ut :D Vi har snakket om Thailand flere ganger, men må innrømme at den flyturen frister lite..... Hvert fall med tre små... Men hvem vet, kanskje vi kaster oss rundt en dag. :)

Skrevet av Rachel den 14.03.2015 kl.06:53

christina Brynildsen: skal sjekke :) vi hadde barnesete til baby da. Men vet det finnes et reisesete man kan kjøpe...

Skrevet av Medisinstudent den 14.03.2015 kl.11:17

Hei! Jeg deler gratisprodukter, rabattkoder og kuponger til bla. Sephora, Yves Rocher, Boozt.com, NLY og Hennes og Mauritz. Håper du og andre finner noe dere liker til f. eks neste ferie. Sjekk det ut :) Ha en fin dag!

Skrevet av Merete den 10.04.2015 kl.12:05

Hei!

Vi skal til Thailand med vår lille datter i mai som da er 7 mnd. Jeg sendte epost til Thai airways ang seng på flyet men de sa at hun er for gammel til å få en slik? Hun er under vektkravet men de sa hun må fylle alle tre kriterier(vekt, lengde og alder) for å få. Hva gjorde du for å få likevel?

Skrevet av Rachel den 12.04.2015 kl.00:23

Merete: da vi reiste var hun akkurat blitt 6 mnd, og kunne ikke snu seg enda. Hun var nok rundt 63 cm.. de sa at over 65 cm var ikke lov, og at siden hun var 6 mnd måtte vi ta det fulle og hele ansvaret på å holde henne under oppsyn.. du får prøve å ringe, og runde mnd nedover enn oppover :P det er jo kun for sikkerheten de sier det, og noen barn er jo mer aktive enn andre :) på turen nedover gikkd et fint uten spørsmål, men hjemmover spurte de om hun faktisk var bare 6 mnd, og om hun ikke klarte å reise seg opp.. men det se de til slutt at hun ikke gjorde, og vi fikk likevell..