Når en pizzabaker baker..

Vi har inntatt helgemodus med nyvaskt hus og null planer i vente. Som mange andre, har også vi litt bedre middager i helgene, og denne lørdagen har barna fått lage sin egen pizza. Hver søndag setter vi opp ukesplanen over hvilke middager vi skal ha de kommende dagene, og tar storhandlingen på mandagene etter jobb. Lilja, som er ekstremt opptatt av middager, har gledet seg helt siden forrige søndag til dagen i dag. Pizzadagen. Og det var selvfølgelig ekstra stas når det var “barneizza” som sto på planen. 

…og omsider ble det pizzabaking. Pappsen sto for hjemmelaget deig, og kidsa ordnet resten.

Lilja viser stolt frem sin nye kjevle, pizzaskjærer og egen pizzalate til barnepizzaen sin. Ja, og ikke minst forkle og ekte kokkehatt!! 

BR-leker har i disse dager lansert en ny Food’N’Fun serie for barn med mange spennende produkter. Pizzaen ble overraskende god ved å bli stekt i formene, da det er hull i platen slika t deigen får godt med luft. Ungene synes det er helt topp å få holde på selv, og ikke minst å ha noe eget på middagsbordet. De spiser mer, og har en stolthet over middagen sin. Det er mange produkter innenfor serien, som blant annet muffinsformer, baguettformer, cake pops, popcornbokser for å ha i microbølgeovnen, mm. Produktene finnes kun hos BR leker, både i butikk og på nett. 


….kokkene kokkelerer! . . litt hjelp til kjevling av deigen må til…

…smøring av pizzasaus gikk som en drøm. .

..skinka ble nesten spist opp før den kom på pizzaen. .

..det følger også med et hefte med mange spennende pizzaopskrifter for barna. .

..resultatet ble meget bra, og noe barna likte godt og følte en stolthet ved. .

. . F O R N Ø Y D frøken . . Tommler op!

//annonse//

5 kommentarer
    1. Så stas med egen pizza, det liker mine også.Også så skjønn med kokkehatt <3 Jeg har faktisk brukt lefser som bunn et par ganger når de små skal lage selv, funker bra det også. 🙂 Her ble det også pizza i kveld, fult hus. Koselig det.
      Ha en fortsatt fin lørdagskveld <3

    2. ingerslilleverden.blogg.no: ja, de blir jo såå stolte når de lager det selv. vi har også brukt lefser noen ganger, men mest pitabrød. akkurat passe str til dem det! 🙂 God lørdag til deg og dine også .:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg