hits

20 % på Name It Vårnyheter

  • 22.02.2015
  • kl.08:34

Sunday has arrived, and the best day of the week is just getting started..

I helga har vi gjort mye sprell, og har fått gjort unna mange ærend som har stått på gjørelista lenge. Det var supert vær her i Trondheim, så vi har også tatt lufteturen ut. Filip insisterte på å ha på den nye jakka si fra Knertenogkaroline.no , og det passet perfekt siden jeg også har ukens innlegg for nettbutikken. Knertenogkaroline.no kjører i dag og til og med onsdag, 20 % på hele nettbutikken ved bruk av kodeord:

Rachel20

Softshell jakke på plass i vårgarderoben. Filip bare MÅTTE ha på jakka si, og var så superstolt der han gikk å ekte på lastebiler og traktorer rundt på jakka si. Dere får nå 20 % på årets softshellnyheter. Her finnes det mange mønstre, og nytt av året er MAGISK softshelldress! Min bloggvenninne FruMæla skrev om softshell i forrige uke, og dere kan lese litt om de magiske dressene HER.
Babyfavoritter til Fiola


Søskenkos <3 Storebror Filip passer godt på lillesøster Fiola.

Her har Filip genser og bukse fra Name It, og Fiola har ulldragt fra Name It (denne er utsolgt).Kodeord Rachel20 skrives inn på side to i bestillingen.

Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler for.

//annonnse//

 

3 kommentarer

Skrevet av Navn den 24.02.2015 kl.04:58

Hvor er hårbåndet til Fiola ifra?

Skrevet av Ina den 30.06.2016 kl.08:41

Hei!

Jeg er på desperat leting etter denne traktorjakken og softshelldressen. Om du skal selge deres, så er jeg veldig interessert :) Hilsen Ina (inavikdal@gmail.com)

Skrevet av Rachel den 30.06.2016 kl.12:09

Ina: skal sjekke str når vi er hjemme fra ferie :)