hits

Hverdagen er god!

  • 02.01.2015
  • kl.23:26

Desember og jul er over for denne gang, og starten på det nye året er tilbrat med disse småtrollene. For oss er det fortsatt barnehagefri frem til 5 januar, så vi har kost oss hjemme disse første dagene av 2015 også.

Fiola har alt blitt 4 måneder, og det er skremmende hvor fort tiden flyr avgårde. Hun er fortsatt bare bitte liten, men begynner å gi uttrykk for at hun er sin egen lille person med sin egen personlighet. Hun flirer og ler, hun babbler og hyler, og følger med på alt. Hun kjenner igjen folk, og blir litt skeptisk til mørke briller. Hun har begynt å få smake sviskemos, diverse fruktpureer, og grøt. Hun er en puppebiter, noe mammsen ikke er helt fan av, og har antydning til tenner i underkjeven. Hun er ikke akkurat utsultet, og har matvett til tusen. Hun er akkurat passe stor, og en smule større enn det Lilja var på samme alder.


Mine benkebarn!

De ELSKER å sitte på kjøkkenbenken. Dagens frokost ble hjemmelagede pannekaker ! En favoritt...!

Filip har vokst så utrolig mye i det siste. Ikke i verken lengde eller størrelse, men mentalt. Han er en super storebror, og er genuint opptatt av lille Fiola. Han har endelig begynt å prate skikkelig, og flere lange setninger kommer. Han tar etter stort sett alt vi sier, og kommer som regel med strofene tilbake til oss. Han er flink til å forklare se, og vi hører nye ord hver dag. Jula har virkelig hjulpet på språket ! :)

I jula har vi kost oss masse. Vi har prøvd og prøvd og prøvd å få ungene til å sove lenge, men dette til ingen nytte. Men selv om de har våknnet til vanlig tid før hanen galer, har det vært greit. De har blitt flinke til å leke seg selv, og til å underholde hverandre. Vi har laget oss en god uvane på deilig frokost med pannekaker, rundstykker og mye annet godt, og jeg gruer meg litt til matpakkelivet starter igjen. Heldigvis for meg er jeg jo i permisjon, så overgangen til hverdagen blir ikke så alt for stor. Vi kan fortsatt prøve å ligge i senga så lenge som mulig, spise frokost hjemme og ikke minst ha bedre tid til hverandre.

I år ble det et DUKKEHUS år! Så i går bygde vi dukkehus og småtterier så det fløt utover gulvet! !


2 kommentarer

Skrevet av Ina den 03.01.2015 kl.09:49

Den vakre familien din <3 blir så glad av å se bilder av dere:-D Herlige små barn! Kos deg de siste dagene av ferien med de små!

Skrevet av Elin den 03.01.2015 kl.13:12

Så fint dere har det. Synes jeg ser Rachel x 2 på nederste bildet, du har en dobbeltgjenger tydeligvis;)