hits

This Time of The Year

  • 22.12.2014
  • kl.21:30

Vi  er inne i årets mest travle måned, både på hjemmebane og jobb. For oss som jobber i dagligvarebuikk, er det tid for å brette opp ermene og sette inn det lille ekstra. Vi har omsetningsmål som skal nåes, og ikke minst kunder som skal bli fornøyde over å ha lagt julehandelen sin hos akkurat oss på Rema 1000 Flatåsen. 

Det har vært noen hektiske dager etter at vi flyttet, og selv om jjg har hatt mye å skrive om, har det rett og slett ikke vært tid. På dagtid har jeg vært på jobb med Fiola, trent, handlet julegaver, flyttet, hatt syke barn, bakt , og når kvelden har kommet og roen har senket seg, har jeg på nytt dratt på jobb. Jeg har klemt inn et par julebord, litt besøk, noen middagsbesøk, litt filmtid, egentid til frisøren, pynting av juletre og storhandling til jul. Julaften med 11 gjester nærmer seg med stormskritt, og sølvtøyet skal pusses, bordet skal dekkes, servietter brettes, og ikke minst; maten skal kokkeleres!

Ungene har vært storfornøyd med årets kalendergaver, og marsmellows i en egen boks på en lørdag var helt topp.

Vi har bakt julekaker i lange baner. Havreflarn, hvite julekaker, pepperkaker og masse annet godt.

...Filip er ikke helt ivrig på julebaksten....!

...noen togdeler hver i kalenderen var godt mottatt. . .

Vi har htt overnattingsbesøk av Anna og Jenny, som hjalp oss med å bake hvite julekaker. .

Robins favoritt - hvite julekaker -

Vi satte opp treet tidlig i uken, bare for å se at det fungerte. Vi hadde nemlig kjøpt oss plastikktre til en stor forhandler i Oslo, og da måtte vi dobbeltsjekke at lysene fungerte før vi begynte å pynte. Pyntigen skjedde noen dager senere.

Det pyntes! I år pyntet vi fredag 20 desember, sdien Robin skulle jobbe alle dagene frem mot julaften. Jeg synes også det var stas å ha det fantastiske treet ferdig pyntet til middagsgjestene kom på lørdag. Det ble et tre med tung last på de nederste grenene :P- og ungene storkoste seg med julemusikk, julegodt og juletrepynting. Ja, for ikek å nevne juleantrekk og julegrøt!


Jeg dekket mitt første bord i #villarachel, og hadde julebord med venninnegjengen fra videregående. Vi skravlet til langt på natt, og glemte helt at vi egentlig skulle ut å lufte stjerten på dansegulvet. Det ble en tidlig senkveld på oss småbarnsmødrene, men absolutt deilig dagen derpå å bare ha kommet ned tile tiketten på rødvinsflaska. . Når det er så lenge mellom man møtes så overtar skravlingen for vindrikkingen! !

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Skrevet av Oslofru den 22.12.2014 kl.21:36

Så koselig blogg du har. <3

Skrevet av Anna den 23.12.2014 kl.01:03

For eit nydeleg hus de har! Og hærlege ungar;)

Skrevet av Anonym den 23.12.2014 kl.11:50

Fint dere har det :) men har du ikke permisjon? Ha en fin førjulstid :) god jul

Skrevet av Kirsti den 23.12.2014 kl.20:41

For et fantastisk juletre :0) Går det an å spørre hvor dere har kjøpt det, og hvor mye det kostet?

Ønsker dere en fantastisk fin jul i det nye drømmehuset deres :0)

Skrevet av Åse Marie den 12.01.2015 kl.21:13

Hei, hvilket kjøkken har dere? :-) Kjempefint!

Skrevet av Rachel den 13.01.2015 kl.01:00

Åse Marie: takk ??det et fra HTH :)