hits

Lange dager med syke barn..

  • 12.12.2014
  • kl.19:20

Midt i julestria er det typisk at ungene skal bli syke. Først en uke med Robin, deretter både Lilja og Filip. Så på torsdag, etter hele uken hjemme, var de endelig i form til å dra i barnehagen igjen. De hadde nok vært klare en god stund, men når det er omgangssyken så ønsker barnehagen at vi ikke dukker opp før x antall timer etter "siste runde". Så for å ikke få sykdommen tilbake i hus før jul, ble det noen ekstra dager hjemme. Og jada, vi har da kost oss vi.Ungene synes jod et er helt topp å være hjemme, men når strengestemmen kommer frem inn i mellom, nei da skulle de nok ønsket at de helelr fikk dra i barnehagen. Så da torsdag kom, og jeg sa ja til å dra, ble det stor jubel!


Selv om natten hadde vært turbulent, var det pakkekalender som sto høyest på lista . . Det var pynt til pepperkakene som ble laget på lørdag! Søndag ble en slappisdag - og Lilja hadde enda ikke blitt dårlig! 

PS: Tips til julegave til ei søt lita ei = Ulljakke fra Little Mountains


..og dagen gikk. Mandag kom, og det var slappfisker i hus x 2. Kalendergaven falt i smak, og Lilja perlet "sopper" dagen lang. Filip derimot var slapp og i dårlig form. Denne hersens omgangssyken kunne vi vært foruten. Nå har antibac blitt min venn..! Og tirsdagens kalendergave ble perfekt til syketilværelsen. Film om musevisa og film om jul hos fantorangen. Helt topp! (..og dette er filmer de fikk til jul i 2013, som jeg la bort da jula var ferdig. Disse var ikke glemt, men jubel i stua da de ble pakket opp igjen i kalenderen!)

Onsdag så lysere ut. Heldigvis. Maten begynte å holde seg i magen, og knekkebrødene gikk ned på høykant. Det ble sannelig humør nok til ablegøyer også. . Endelig var det lys i tunellen for denne runden også!

Lilja har vært veldig opptatt av når vi egentlig kan få være bort i hverandre igjen. Ungene fikk streng beskjed om at de ikke fikk være i nærheten av munnen og hendene til hverandre og spesielt ikke Fiola. De har overholdt regel bra, men i dag ble det litt søskenkos ved frokostbordet.

Endelig en Filip i bedre form. . . . Nisselua og favorittgenseren fra Poppy Rose er funnet frem! !


Fiola har oppført seg eksemplarisk nå som ejg har måttet pleie to småtroll ekstra på dagtid. Hun har storkost seg hjemme, og er nok i grunn litt glad for at mammsen ikke skulle på usen ærend eller butikker... :p Koseklær fra Hust & Claire(genser + bukse) . .
 

3 kommentarer

Skrevet av Keths! den 12.12.2014 kl.20:00

åååh for noen søte barn du har :D kjenner jeg blir en mulig misunnelig :pp

Skrevet av Ida den 12.12.2014 kl.21:02

For noen nydelige barn du har, og for et flott hus dere har bygd! Jeg nyter å følge deg på både blogg og instagram, du er en inspirasjon på barneklær- og husfronten! Gleder meg til å følge dere videre, og jeg håper du har planer om å dele fra hverdagen deres i lang tid :)

Riktig god jul til deg og dine!!

Skrevet av Lena den 13.12.2014 kl.22:43

Herlighet! Er SÅ GLAD!!for at jeg nettopp oppdaga din blogg og instagramprofil! Er selv mamma til 2 gutter på 1 og 2 år!:-) hadde vært gøy med et innlegg om julegaveønsker til både deg og barna:D