hits

Barneklær: på kidsa

  • 11.11.2014
  • kl.19:37

I helga hadde søsteren min Ronja og kjæresten Adi tatt turen til Trondheim, og de ville gjerne ta med seg Lilja og Filip på utflukt. Jeg og Lilja fant frem klær kvelden før, og hun var som vanlig i ekstase for å få ha på seg noe ekstra fint. Denne dagen ble det en supermyk herlighet fra PompDeLux, med matchende leggings og hjemmestrikkede varme sokker fra mormor. Jeg regner med de fleste her er kjent med pompdelux homeparty ? Jeg har ihvertfall vært på slik shopping flere ganger, og synes plaggene er helt topp. Elsker fargene, og synes de har spesielt mye fint til jentene. Flaks for meg at jeg har to av dem ;) (..ikke like flaks for lommeboka!!!)

Det var superstas på shoppingtur med tante Ronja og onkel Adi. Kidsa kom hjem med en stor godispose hver og smil fra øre til øre..

Jeg synes at Pompdelux har fine klær som passer godt i barnehagen. Jeg kjøper ofte kjoler som man kan ha utenpå ullklærne. Her har Lilja på seg kjole og leggings fra pompdelux, og hjemmestrikkede sokker fra mormoren sin. Filip har skjorte og bukse fra HM, og vest fra Pompdelux.

//annonse//

4 kommentarer

Skrevet av Famwangaasegg den 11.11.2014 kl.22:18

Hra faktisk aldr bestilt et Pomp De Lux plagg..:/ Hvordan er de i str? Har ei jente på 5 år som eeelsker å gå i kjoler og skjørt, noe jeg har sett de har veldig mye av! :)

Skrevet av Rachel den 11.11.2014 kl.22:45

Famwangaasegg: De er litt store i str synes jeg..Kjoler og tunika går jo greit, men buksene er ofte litt lange og litt vide i livet synes jeg.. så holder oss mest til kjoler :P Mange tunika som kan brukes til kjoler da ;)

Skrevet av Sonja Meryem den 11.11.2014 kl.22:47

Kor har du kjøpt kattepus veska til Lilja??? DEN trur æ Celina vil ha foråsidsånn :D Elske alt med katt på :P

Skrevet av Famwangaasegg den 11.11.2014 kl.23:27

Ja, det er sant! Takk for svar, kjekt å vite:) Da tror jeg at jeg skal gjøre min første bestilling om ikke så alt for lenge.. :)