hits

Kinodate med Lilja

  • 02.11.2014
  • kl.20:21

Fredag kveld var det ei spent og glad jente som krøp under dyna i påvente av lørdag morrgen. Klærne som hun skulle ha på seg var allerede lagt frem, og valget av kjole var nøye gjennmgått. SBlinkeskoene og vesken med småpenger lå klar i gangen, og lypsylen sto klar på badet. Lilja og jeg skulle nemlig være med Lisa og Alba på kino for å se førpremieren av  Karsten og Petraa Vidunderlige Jul.

Lilja kledde på seg i en fei, og var superspent!!

Snuppa valgte klær selv i dag (..ja, hun har god smak!) og da ble det en deilig ullkjole fra Little Mountains, strømpis og genser fra PompDeLux, skjerf fra Wheat, lommebok fra h&m, glittersko og den nye vinterjakka fra MiniAture <3

Jentene storkoste seg på kino, og snakket om jul hele veien hjem.Det var en fin film som man fint kan se som en familie. Filip hadde nok klart å sitte stille i halve filmen, men så absolutt barnevennlig materiale. Terningkast 5 :)

For å gjøre dagen ekstra stas, ble det bollespising og trikketur hjem.


Lila er en frossenpinn, og E L S K E R sin nye vinterjakke. Jeg hadde ikke trodd hun skulle vokse ut av fjorårets klær, men sannelig var de for små! Vi valgte å kjøpe en litt lengre modell enn anorakkene (som vi har hatt tidligere). Synes fargen var så nydelig <3

Det var godt å tilbringe noen kvalitetstimer med denne snuppa i dag. Neste gang er det lillebror i huset sin tur til å bli med på noe spennene :) Dere som har flere barn, pleier dere å ta med barna på ting hver for seg? Hva gjør dere da?

//jakken fra miniAture er sponset//
5 kommentarer

Skrevet av Navn ronja den 03.11.2014 kl.08:40

dåkker e så fiin<3<3<3

Skrevet av Lillea den 03.11.2014 kl.09:45

Hvor er den blå jakken din fra?

Skrevet av Anne Berit Lund den 05.11.2014 kl.13:42

Så nydelig barn og ikke minst klær! Vi bor ikke så langt unna dere (Byåsen). Rop gjerne ut dersom du selger noe av det som er for smått til jentungen. Dattera mi bruker 86/92 nå. Vi har veeldig lik smak.

Ha en strålende dag :-)

Klem fra følger ( @mom_lifestyle på instagram )

Skrevet av Rachel den 06.11.2014 kl.20:49

Lillea: Den er fr Fjellreven :)

Skrevet av Silje den 12.11.2014 kl.15:24

Så koselig med mamma og datter dag på kino ♡♡♡