hits

Vi feirer!! 25 % på ALT!!

  • 26.10.2014
  • kl.07:06

//annonse//

Det er tid for min faste knertenogkaroline søndag, og denne søndagen feirer vi at bedriften bak knertenogkaroline har blitt kåret som en Gasellebedrift for tredje året på rad, av Dagens Næringsliv. For de av dere som ikke vet hva en gasellebedrift er, vil det si at de er e bedrift som har levert godkjente regnskaper, minst doblet omsetningen over fire år, har en omsetning på over en million kroner første år, har et positivt samlet driftsresultat, har unngått negativ vekst, og vært aksjeselskap.

Knertenogkaroline ønsker å dele og feire æren for prestasjonen med sine kunder,og gir i dag og til og med onsdag 

25 % på HELE nettbutikken ! !

KODEORD: gaselle

Årets gasellebedrift er en utmerkelse som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet. Det kåres det Dagens Næringsliv kaller «gasellevinnere» blant «gasellebedrifter» i samtlige av landets 19 fylker, fylkesvinnerne konkurrerer samtidig om utmerkelsen «årets gasellebedrift» eller «årets gaselle». Utmerkelsen ble første gang utdelt i 2003 og er en feilskrevet form av navnet på dyret gasell.

I nettbutikken finner du supersøte ullklær med kainer. Ensfarget, eller offwhite med kaniner. Disse finnes både til jenter og gutter.

...og hva med denne nydelige kjolen til jul? Den finnes til små og store jenter :DPå bildet under ser du ullklærne "wassi", som vi har i alle farger!! Perfekt i barehagen og overkommelige priser.Sjekk også ut utvalget av luer og pannebånd.

Spesielt nå som det er 25 % på ALLE klær i nettbutikke..Vi gratulerer på nytt knertenogkaroline for sine prestasjoner nok en gang :) :)

Rabattkoden gjelder til og med onsdag 29 oktober. Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler .


2 kommentarer

Skrevet av Emma Bach den 26.10.2014 kl.19:36

Er ikke alltid så lett å styre disse tankene, nei! Lykke til :)

Skrevet av Flyverten den 27.10.2014 kl.10:39

Du verden! Grattis med bra nettbutikk :-D Godt å se når folk får til ting!