hits

Fargeglad ettermiddag!

  • 14.10.2014
  • kl.09:20

I og med at vi har flyttet tilbake til der jeg ha vost opp,og barna fortsatt går i barnehage der vi bodde før, kjenner vi ikke så mange barn her enda. Det hadde nok vært lurt å bytte til et barnehage nærmere, med tanke på skole og knytte vennskap, men vi er såppas fornøyd med de der vi er, så har valgt å fortsette der. Derfor er det ekstra viktig for oss å rusle rundt i nabolaget for å se hva og hvem som skjuler seg der. Vi har allerede truffet mange, og håper det blir flere med tiden. 

Her om dagen gikk jeg og kidsa en liten runde før det ble mørkt, og søkende etter mennesker som vi var, møtte vi på flere som hadde planleggingsdag og som følte for å aktivisere barna litt ekstra før leggetid. .


Denne høstdagen har barna på seg vinterdresser fra Minymo, et nytt merke for oss. Selvom det forhåpentligvis er lenge til snøen setter spor, var dressene såppas lette at de fungerte fint med bare et tynt lag klær under. De var praktiske og fine for barna, og vi er foreløbig veldig fornøyde. Dressen har en vannsøyle på 8000, og er vann og vindtett. De kommer i størrelser fra 80 - 128 og koster mellom 800-1000kr. De kan kjøpes hos pippilure.no eller Barnebutikken Lykkeliten


Vi fant oss en liten skog med hengedisse og balansestokker. Det var stas!

Vi vulgte Sonja og Celina et lite stykke bort i gata. Filip og Celina er født med 8 dagers mellomrom, og Celina er født på Filips termindato!

 

Ingen kommentarer