hits

Rabatt hos knertenogkaroline!!

  • 21.09.2014
  • kl.08:00

E N D E L I G ble det en etterlengtet lørdagstur på oss. De siste helgene har vi hatt fult opp, så det var deilig å få tid til å gå seg en tur i skogen med alle kidsa. Selv om det ikke ble noen langtur med nistepakke og båltenning, fikk vi roser i kinnene, matet fiskene og brukt mye energi! ! Det var supergodt for både barn og foreldre å komme seg litt ut, og ikke minst være sammen alle sammen. .

Denne søndagen er det Rachelrabatt på knertenogkaroline.no, og nå kan dere kapre dere høstens nyheter med 20 og 30 % rabatt.

Det vil si at om du handler for UNDER 1000 kr, så bruker du rabattkoden Rachel20 og får 20 % på hele kjøpet, men handler du for OVER 1000 kr får du 30 % rabatt på hele kjøpet! !

Og det er sannelig lett å la seg rive med når det er såå mye fint å finne i nettbutikken!! "Terry" settene er mine favoritter, og har vært det i de siste årene. Vi har to sett til hvert av barna, og de er perfekte til "hverdagslivet" hjemme og i barnehagen. Den er ikke overpriset, og veldig behagelig for barna. Nå har det kommer mer ull i nettbutikken for de litt større barna også, så er du ute etter ullklær, kan du klikke deg direkte inn på hele utvalget HER

Lilla er vår favoritt i år! ! ..og det er såå søtt når søstrene kan samkjøre klær! Mammsen synes det er flott, men Lilja synes nok at det er enda mer stas at lillesøster har det samme som henne.

Nå som det er gode rabatter å hente, kan man jo kanskje begynne å tenke på disse julegavene som plutselig må handles?

Nattiser fra Name It er supergode. Denne er ikke  nettbutikken, men finnes lignende i ull med traktor! Lilja o Fiola har hver sin av DENNE typen. (den er offwhite med lilla bokstaver)

FÅ 30 % på HELE kjøpet ved å handl over 1000kr. Få 20 % på alle varer under 1000 kr! !

Kodeord Rachel20 eller Rachel30
Rabattkoden skrives inn på side ti i bestillingen.

Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler for.

Rabatten gjelder til og med onsdag 24 september :).

 

2 kommentarer

Skrevet av madeleine den 22.09.2014 kl.07:50

Kun søndag?

Skrevet av Rachel den 22.09.2014 kl.13:58

madeleine: neida til og med onsdag! Skal skrive det på :)