hits

Barneklær: på kidsa!

  • 09.09.2014
  • kl.21:22

Det er ekstra stas å dra på "shopping" når man har ordnet seg litt. Og jeg er jo superfornøyd over at både Lilja og Filip synes det er stas å pynte seg! ! For en liten stund siden nektet Lilja å bli emd på bilder, men nå har hun sannelig begynt å ville ta selv. "Mamma, du må ta bilde av mæ", såå ja, da er jeg snar frem emd kamera!!

Frøken Lilja i genser og strømpis fra HM, ullskjørt fra FUB og blinkejoggesko fra barnas hus (!?!)

...ei snuppe som plutselig ble veldig veldig stor etter at hun ble dobbel storesøster! !

Filip aka Rampen! Dette er en gutt med mye futt og fart i, og som absolutt ikke har noen intensjon om å høre etter foreldrene sine for tiden. Her er det full propell fra morgen til kveld, og han gjør i grunn det han føler for. Han tar etter storesøster på de "morsomme" tingene, som å gjøre alt hun heller ikek får lov til, og ler når vi forklarer at "dette er ikke lov". Han har nok også lært av storesøster at det er litt kult å bli tatt bilder av, for så å få se seg selv i kamera. Det er ihvertfall veeeldig stas for tiden.

"mej, mej," sier han og peker på kamera, og ler så han rister, for så å stille seg opp igjen. "mere mamma, mere"

Lommegutten! Obsessed på lommer! ! ! Det er så stas.. og har ikke buksa eller genseren lommer, nei da blir det kaos og frustrasjon i denne lille guttens hode..

Kosebukse fra Wheat, Skjorte fra Newbie Kappahl, vest fra Kappahl, sko fra Aliexpress.

 
7 kommentarer

Skrevet av Supermuminheels.com: Linda H Johnsen den 09.09.2014 kl.21:37

sånn vest må jeg kjøpe til lukas, den var superkul :)

Skrevet av Karine den 10.09.2014 kl.13:45

Hei! Søte klær:-) takk for inspirerende innlegg! Sjekker bloggen din hver dag. Kan du ikke lage innlegg om matbudsjett? Også er jeg veldig spent på en oppdatering fra huset, og gjerne flere klesinnlegg, både av barn og mor. Samt ifht trebarnstilværelsen, og det å ha tre så tette. Fortsatt fin dag til deg:)

Skrevet av Luksus den 11.09.2014 kl.09:35

Så stor og fin Fillip har blitt :) Han ser så "voksen" ut i forhold til Fru Mæla sin Tobias, er ikke de ca like gamle?

Flotte og nydelige barn har du :))

Skrevet av Rachel den 11.09.2014 kl.11:17

Luksus: takk for det :) varmer mammahjertet <3 han er ganske guttegutt ja, så gjør nok klærne mye med hvor gamle de ser ut. Han er veldig ivrig på å ta etter Lilja og gjøre som henne :p Tobias og Filip er va like gamle ja :) jeg tror han snakker litt mer enn Filip, selv om språket løsner mer og mer her også :)

Skrevet av Marte Hopstad den 11.09.2014 kl.15:26

Åhelledusan for noen nydelige barn! Det er første gangen jeg besøker bloggen din og jeg må si jeg ble betatt, hehe. Skikkelig sjarmerende.

Skrevet av Navn den 12.09.2014 kl.08:09

<3<3<3<3<3<3

Skrevet av Nikaia den 15.09.2014 kl.16:10

vad gulliga bilder!!