hits

Utflukt med barna

  • 20.08.2014
  • kl.19:48

Planleggingsdager er til for å bake, rydde og ikke minst kose seg litt ekstra med kidsa. Forrige fredag var det plutselig planleggingsdag (..ja de kommer like overraskende hver gang!!), så da måtte vi finne på noe lurt! Det ble tur til Voll Gård med Sonja & Celina, etterfulgt av pølselunsj. En absolutt slager og godkjent dag for barna. Filip som er superglad i dyr blir jo såååå lei seg når han ikke får kose med alle dyrene, og gikk rundt og ropte på alle dyrene at de måtte komme å kose. "kooose hest" "koose pus pus" "kooose møø" ..hihi <3

Selv trodde jeg at når man fikk barn, så skulle man bli flinkere til å besøke "likesinnede" med barn og ikke minst slå ihjel tid med de rundt seg som hadde barn på samme alder. Med et par år på baken innefor småbarnslivet så har jeg skjønt at tid er noe man aldri får verken mer eller nok av, og at man må velge hva man skal prioritere med omhu. Et mål fremover er å være flinkere til å besøke de vi har rundt oss som har barn, slika t barna får knyttet kontakt og har noen å være med på flere kanter av byen. Ikke minst er målet å komme seg tilbake til det sosiale livet og skravle litt med noen andre enn han som "allways is by my side".

På Gården var det både kaniner, griser, kattepuser, høner og haner, hester, sauer, geiter, bukker og kyr. Celina som er oppvokst borti gata til gården var vant til dyrene på gården, mens spesielt Filip hadde øyne store som tallerkner da han så dem..!

...og etter pølsespising og Lovehearts ble det nok energi i kroppen til litt spetakkel, dans og akrobatikk...!

Lunsj er sannelig godt! Spesielt når det er pølser på termos! !

...og når det nærmet seg slutten på utflukten, ja da skulle de bli bestevenner ! !Ytterklær på barna:

Celina: selebukse og hettegenser fra Pomp De Lux (pompdelux.no)

Lilja: Parkdress fra Wheat og lue fra Kivat (wheat.no) (lillemartine.no)

Filip: Parkdress fra Wheat og lue fra Kivat (wheat.no) (lillemartine.no)

Én kommentar

Skrevet av Jenny den 20.08.2014 kl.20:34

Hei! Sånn herlig utflukt:-) Jeg lurer på hvor prinsesse pånnebåndet til Celina kommer fra?