hits

Barnehagefri og Hyttelivet...

  • 17.07.2014
  • kl.10:13

Det er første uke med helt barnehagefri, og vi har valgt å bli igjen på hytta. Vi er så heldige at vi kun har en times kjøring til jobb herfra, så pendling er tingen for de kommende ukene. Jeg er ikke lengre i full jobb, så det er jeg som blir igjen på hytta med banra, noe som kan være en utfordring i seg selv . . . De skal jo aktiviseres disse små !! Heldigvis har vi hadd godt vær, og kunne lekt oss ute, og H E L D i G V I S kommer pappsen hit etter jobb, og er her i samme tid som om han skulle hentet unger i barnehagen, så det er topp! !

På mandag hadde Robin fri, så da koste vi oss her alene, men på tirsdag fikk jeg og barna besøk av Lisa og Alba. Og til tross for en overskyet regnfull dag her i Åsenfjorden, koste vi oss ute under tak, og toppet ettermiddagen med hjemmelaget pizza. Barna storkoste seg med likesinnede, og vi merket fort at de har vært uten barnehagebarn i noen dager.. Hyperaktiviteten var til å ta og føle på. . .

...og på Onsdag ble det sannelig et etterlengtet gjennsyn med Tante Ronja, som har tenkt å være her ut uka. Lilja er veldig facinert av Ronja, og fotfølger henne stort sett over alt. Det ble en liten tur til Stjørdal på oss. Her kjøpte vi oss male og tegnesaker, som heldigvis for oss var nedsatt til 50 % på Ark. Tilbake på hytta ble det kakebaking. Det var sannelig stas! !

...og nå som det går mot helg, begynner det å fylles opp med folk igjen her i Åsenfjorden. Beste og Oldefar kom, og da måtte vi innom en tur til dem før leggetid. Det er jo de som har hønene, så Lilja var veldig opptatt av at NÅ slapp hønene å være alene...

Ronja & Mormor, Oldefar & Lilja 

...Lilja og Ronja plukket moreller fra hagen, og til min store overraskelse debuterte Lilja i morellspising.

"Mamma æ like det fordi du tar ut steinen".. - Ja, så enkelt kunne det gjøres :P -


...og inn i mellom blir det jo litt bading. Vi har "avlet frem" en badenymfe som meg selv, og en som ikke helt liker sand mellom tærne eller "kaldvann" under 25 grader.. *knis* så kan dere jo tenke dere til hvem som går under hvilken kategori :P

Magen vokser og vokser, og det er sannelig ikke lenge igjen. . . Jeg er nå inn i uke 33, og entrer høygravid om kort stund. . !!

Det kommer en oppdatering angående denne magen om litt..!


...og da er det tid for  å ta fatt på dagen i dag....

 

 

 

2 kommentarer

Skrevet av Navn den 17.07.2014 kl.21:24

Så utrolig koselig ut:)

Vet du hvor man kan kjøpe gant shorter og Ralph lauren shorter til dame i Trondheim?:)

Skrevet av Heidi den 18.07.2014 kl.23:43

Så koselig! Har selv 2 barn med 20 mnd mellomrom, og diskuterer når vi ønsker nestemann...yngste er nå 1,5 år. vi har begge to lyst på tre barn, mrn litt redd for at det blir for "behagelig" nå som de begynner å bli strørre at det blir vanskelig å starte "på nytt igjen"...aldersgoskjellen mellom de to vi har er helt perfekt syns jeg😊 hvordan er det å gå gravid med to små?? Super blogg du har!!